OCU KOJI JE PRODAO ĆERKU (12) ZA 3.000 EVRA OVO NIJE PRVI PUT: Detalji jezivog slučaja u Brusu!
Foto: Shutterstock

užas

OCU KOJI JE PRODAO ĆERKU (12) ZA 3.000 EVRA OVO NIJE PRVI PUT: Detalji jezivog slučaja u Brusu!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Kruševcu donelo rešenje o istrazi, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu osumnjičenima odredio pritvor.

U prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu saslušani su osumnjičeni za trgovinu ljudima, D. J. (44) iz Brusa, koji je svoju maloletnu ćerku (12) prodao poznaniku iz Blaca B.S. (47) za 3.000 evra. Više javno tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage, zbog postojanja osnova sumnje da su zvršili krivično delo trgovina ljudima.

- Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu, protiv osumnjičenih je određen pritvor- potvdio je javni tužilac dr Bratislav Petrović.

Muškarac D.J. iz Brusa koji je uhapšen pod sumnjom da je svom poznaniku prodao ćerku za 3.000 evra, kako samo saznali već je ranije udao jednu maloletnu ćerku koja je imala 14 godina.

“Njega je prva žena sa kojom ima četvoro dece, napustila. I ostao je da živi sa decom. Kasnije se ponovo oženio, i ima još nekoliko dece. Ćerku iz prvog braka je udao kada je ona imala 14 godina.”, kaže sagovornik.

Otac je uhapšen i nalazi se u pritvorskoj jedinici u Kruševcu. Osim oca devojčice, uhapšen je i muškarac koji ju je kupio, pa će obojica odgovarati za krivično delo trgovina ljudima.

Obojica su odranije poznati policiji, otac devojčice uglavnom po nasilju, a protiv kupca devojčice je ranije podneta krivična prijava zbog falsifikovanja rezultata glasanja. Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, ovde je reč o ugovorenom braku.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track