OCU I SINU ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Saslušane Nišlije osumnjičene za ubistvo kuma
Foto: Facebook, M.S.

OCU I SINU ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Saslušane Nišlije osumnjičene za ubistvo kuma

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Nišu je pokrenulo istragu protiv okrivljenih oca i sina M.M. (62) i G.M.(41) iz Niša zbog sumnje da su 1. marta 2023. godine u Nišu, u Ulici Nikole Кopernika, kao saizvršioci učinili krivično delo ubistvo A.D. (46) iz Niša.

- Okrivljeni su saslušani u tužilaštvu gde su izneli svoje odbrane povodom navedenog događaja. Po predlogu tužilaštva, Viši sud u Nišu je obojici okrivljenih odredio pritvor do 30 dana radi sprečavanja uticaja na svedoke, činjenice da je za navedeno krivično delo propisana kazna zatvora preko 10 godina, a njegovo izvršenje je uznemirilo javnost, dok u odnosu na okr. M.M. i zbog okolnosti da bi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo - saopštilo je danas Više javno tužilaštvo u Nišu.

Krvava noć dogodila se 1. marta oko 23,30 sati. Tada je pozvana Hitna medicinska pomoć da bi se pomoglo probodenom čoveku u stomak u Ulici Nikole Kopernika. nešto sumnjivo primetili su policajci kada su došli i zatekli leš u suturenu gde su živeli G.M. i sada već usmrćeni A.D. Sin M.M. je ponekada dolazio kod njih dvojice.

Policija do danas nije se zvanično izjašnjavala o ovom slučaju, ali se nezvanično govori da je pronađen nož kojim je moguće bilo da se izvede ubistvo. Sumnivo je bilo što je prvo, prema nekim navodima prvo brisana krv s poda, a tek onda pozvana Hitna medicinska pomoć.

M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track