PRVI SNIMCI TRAGEDIJE U NOVOM PAZARU: Stradalo četvoro mališana od 6 meseci do 5 godina, strašan prizor na mestu požara (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen/A1 TV net

tuga koja se ne da opisati rečima

PRVI SNIMCI TRAGEDIJE U NOVOM PAZARU: Stradalo četvoro mališana od 6 meseci do 5 godina, strašan prizor na mestu požara (VIDEO)

Crna Hronika -

Majka i otac smešteni u bolnicu

NOVI PAZAR - Požar koji se dogodio u ranim jutarnjim časovima, u ulici 12. srpske brigade u Novom Pazaru, odneo je četiri života, dok su dve osobe povređene.

Požar je izbio u stanu šestočlane porodice, a nastradala su četiri deteta od šest meseci do pet godina. Nihovi roditelji su prošli sa opekotinama i smešteni su u bolnicu. Uzrok požara još nije poznat, a istraga je u toku.

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen/A1 TV net

Požar je izbio u stambenoj zgradi. Vatrogasci su došli na mesto požara za četiri minuta, ali je bilo prekasno mališanima nije bilo spasa, stradali su na mestu.

Otac nastradale dece je teško povređen, na 45 odsto površine tela ima opekotine drugog, trećeg i četvrtog stepena. Povređena žena je takođe u teškom stanju, gde je 18 odsto tela u opekotinama drugog i trećeg stepena.

Prema prvim informacijama, dva slučajna prolaznika su ugledala požar i zajedno sa komšijama krenuli u pomoć, ali nisu mogli dovoljno da se približe zbog jake vatre, objavio je Euronews.

01:18

Novi Pazar, četvoro dece stradalo u požaru

Kako prenose pojedini pazarski mediji, majka je navodno bila na poslu dok drugi prenose da je i ona povređena.

Požar se dogodio u stanu u prizemlju u stambenoj zgradi.

Kurir.rs/Indeksonline

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja