NANOGICU STAVIO NA PSA I ŠETAO GRADOM, A SAD OSUĐEN NA 11 MESECI ZATVORA: Dejan Vuksanović na slobodi čeka izvršenje kazne! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

pušten iz pritvora

NANOGICU STAVIO NA PSA I ŠETAO GRADOM, A SAD OSUĐEN NA 11 MESECI ZATVORA: Dejan Vuksanović na slobodi čeka izvršenje kazne! (FOTO)

Crna Hronika -

Dejan Vuksanović osuđen je na 11 meseci zatvora jer je u oktobru prošle godine na Novom Beogradu pretukao Darka Lilića, sina bivšeg predsednika Jugoslavije, Zorana Lilića.

Vuksanović je u četvrtak pušten iz pritvora i čeka izvršenje kazne, saznaje Kurir!

Njemu je prethodno bila određena mera kućnog pritvora, ali pošto je tu meru prekršio tako što je nanogicu za elektronski nadzor stavio psu i otišao u grad, on je 13. decembra uhapšen i do četvrtak je bio u pritvoru.

Dejan Vuksanović, Darko Lilić, Pas, Nanogica
foto: Privatna arhiva

Kako je Kurir ranije pisao, prema nezvaničnim informacijama, Vuksanović je na saslušanju priznao da je udario Lilića.

- Ja sam udario Darka Lilića i naneo mu povrede - rekao je kratko na saslušanju u tužilaštvu Dejan Vuksanović.

U tužilaštvu nije želeo da govori o pozadini sukoba, ali jeste o samom delu zbog čega mu je i određeno 11 meseci zatvorske kazne.

Podsetimo, Vuksanović je zajedno sa Aleksandrom Relićem, koji se nalazi u bekstvu, učestvovao u prebijanju Lilića, a obojica napadača i ranije su osuđivani.

Dejan Vuksanović, Darko Lilić, Pas, Nanogica
foto: Privatna arhiva

Vuksanović je osuđivan da je učestvovao u tuči, koja je prethodila pokušaju ubistva 2019. godine ispred jednog splava na Novom Beogradu, a Aleksandar Relić osuđen je na jedinstvenu kaznu od osam godina i 10 meseci zatvora zbog ubistva Miloša Stojanovića na Adi Huji, posle dočeka Nove godine, 1. januara 2019. godine.

Takođe, Vuksanović je označen kao bezbednosno interesantna osoba u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Srbiji. U Crnoj Gori je sumnjičen za dva teška ubistva u Herceg Novom 2016. i Baru 2019. godine, ali u ovim slučajevima protiv njega nije podignuta optužnica.

Kurir.rs - Lj.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track