EVO KAKO JE RANKO ESKOBAR NAMAMLJEN, PA IZREŠETAN: Poznato šta su hteli DA MU "PRODAJU", policija traga za još učesnika u UBISTVU?
Foto: Privatna Arhiva

MAFIJAŠKI OBRAČUN

EVO KAKO JE RANKO ESKOBAR NAMAMLJEN, PA IZREŠETAN: Poznato šta su hteli DA MU "PRODAJU", policija traga za još učesnika u UBISTVU?

Crna Hronika -

Sa mladićima osumnjičenim za egzekuciju uhapšena je i maloletnica, kojoj je određen pritvor u trajanju od 30 dana, jer im je pomagala

Maloletnica (17), koja se dovodi u vezu sa likvidacijom i osumnjičenima za ubistvo Nikšićanina Ranka Radoševića, zvanog Eskobar, na benzinskoj pumpi u Rušnju, u subotu je uhapšena zbog sumnje da je pomogla Stefanu Z. (28) i Luki V. (26), a juče joj je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Naime, njih troje uhapšeni su u subotu u iznajmljenom stanu u Novom Beogradu gde su se krili posle zločina. Reč je o "stanu na dan".

- Likvidacija je izvršena dosta amaterski, što je olakšalo brzu i efikasnu akciju policije. Međutim, logistika ubistva bila je malo profesionalnija od izvršilaca. Iz tog razloga opravdano se sumnja da je u likvidaciji učestvovalo još osoba - kaže izvor Kurira.

Ranko Radošević Eskobar, A.D., maloletnica, Rušanj, Ubistvo
foto: Privatna Arhiva

Prema našim saznanjima, među osobama za kojima se traga je i mladić iz Beograda koji je već učestvovao u likvidaciji visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana i od tada je u bekstvu. Nova akcija hapšenja, tek se očekuje.

- Policija je od uhapšenih prvo satima ispitivala tinejdžerku, nakon čega joj je određen pritvor - kaže naš sagovornik.

1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Kako Kurir saznaje, Radošević skoro svaki dan pije kafu u kafiću na pompi gde je ubijen, a u četvrtak se dogovorio da baš tu trguje automobilima.

- Ranko ima biznis sa polovnim automobilima, odnosno autoplac, a ubice su ga namamile tako što su mu ponudili automobil koji bi mogao da otkupi. Dogovorili su se da se nađu u četvrtak oko 11 sati, tad su i došli i upucali ga - kaže izvor Kurira.

Posle zločina, izvršioci likvidacije su automobilom "golf 4" otišli na Petlovo brdo, zapalili automobil i uputili se do stana na Novom Beograda gde su bili sve do hapšenja.

- Njima je u stanu pronađen i pištolj za koji se sumnja da je njime izvršena likvidacija, a oružje se nalazilo među grickalicama - podseća naš izvor.

1 / 5 Foto: Printscreen/MUP

Podsetimo, dvojica osumnjičenih iz štek stana izvedeni su sa lisicama na rukama. Obojica su bila obučena u sportsku garderobu, a na ekskluzivnom snimku do koga je došao Kurir može se videti da jedan od njih primetno šepa, a drugi je izveden u roze papučama.

Inače, kako je objavila njegova porodica, Radošević će biti sahranjen danas na groblju Orlovača u Beogradu.

Društvene mreže

Tetovaže i mišići

Kako je Kurir prvi objavio, na fotografijama koje se mogu naći na društvenim mrežama Stefana Z. vidi se da je dostva vremena posvećivao treninzima, a obe ruke su mu istetovirane.

Tinejdžerka (17) je objavila svoju fotografiju na društvenim mrežama i to selfi u ogledalu iz teretane.

- Njih troje uhapšeni su zajedno u tom stanu, ali je policija izvela prvo nju, zbog njenih godina. Iz tog razloge čuva se i njen identitet - objašnjava naš izvor.

Stefan Zlatanović
foto: Printscreen/Facebook

Crni niz

Ranko Radošević likvidiran je u četvrtak, na dan kada je čoveku koji ga je čuvao rekao da ne mora da ide sa njim na sastanak sa saradnicima.

- Radošević je inače imao telohranitelja, momka koji se gotovo nije odvajao od njega. Navodno, u četvrtak mu dao slobodan dan - rekao je ranije izvor Kurira i objasnio da je ubijeni Nikšićanin, koji je godinama s porodicom živeo u Beogradu, žrtva obračuna klanova.

Radošević je, navodno, bio jedan od vođa nikšićkog klana, koji je bio blizak sa "škaljarcima" i ubijenim Jovanom Vukotićem. Zato se pretpostavlja da se crni niz ubistava pripadnika škaljarskog klana nastavio.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track