"OVAJ POLICIJSKI METOD RADIKALNO MENJA STVARI U PODZEMLJU" Radulović: Diže se cena na tržištu, NIKO NEĆE HTETI DA RIZIKUJE ROBIJU
Foto: Kurir TV, Nenad Kostić

KURIR TV

"OVAJ POLICIJSKI METOD RADIKALNO MENJA STVARI U PODZEMLJU" Radulović: Diže se cena na tržištu, NIKO NEĆE HTETI DA RIZIKUJE ROBIJU

Crna Hronika -

Dvojica mladića, jedan koji ima 28, a drugi 26 godina, uhapšeni su u subotu zbog sumnje da su ubili Ranka Radoševića iz Nikšića, zvanog Eskobar, na benzinskoj pumpi u Rušnju.

Kako mediji prenose osumnjičeni S. Z. navodno je za zločin dobio samo 500 evra. Prema istim izvorima nalogodavac je jednom osumnjičenom navodno dao 500 evra pre ubistva, ali mu je "obećao da će mu po završetku posla dati 100.000 evra. Lisice su stavljene i maloletnici (17) zbog sumnje da je saučesnik.

Mladen Radulović, urednika portala Kurir.rs, gostovao je u Pulsu Srbije gde se dotakao ubistva Ranka Radoševića Eskobara.

- Činjenica da nisu profesionalci zapravo je ono što ih je odalo u celoj priči. Danas je veoma kompleksno napraviti ubistvo da prođe neopaženo. Ne smete da dođete iz grada, morate da se krećete ukradenim vozilom i tu postoji mogućnost da vas neko provali - istakao je Radulović:

Mladen Radulović
foto: Kurir Televizija

- Očigledno da nisu profesionalni. Imamo slučaj Lazara Ilića kojem se sudi za ubistvo Aleksandra Šarca, kao i Lazara Tejića kojem se sudi za ubistvo Bojana Mirkovića. Tejić je mlad čovek koji je imao 21 ili 22 godine kada je uhapšen, a zanimljivo je da je tada plakao kao kiša u zatvoru jer je shvatio šta se dogodilo.

02:22

OVA POLICIJSKA AKCIJA ĆE SMANJITI BROJ UBICA U SRBIJI! Radulović : Diže se cena na tržištu NIKO NEĆE HTETI DA RIZIKUJE ROBIJU

- Ova brza hapšenja su nauk za sve koji planiraju da se uvuku u kriminal. Takođe će i ove akcije policije podići cenu ubica i sve će manje ljudi biti koji će želeti da rizikuju ovakvu robiju zbog ovakve operacije. Pretpostavljam da će se posle ovih hapšenja podići cena ubica i da će se pojaviti deficit na tržištu - rekao je Radulović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja