PEVAČICA ANA NIKOLIĆ NA INSTAGRAMU O JEZIVOM NASILJU NA ZVEZDARI: Ovim rečima osudila prebijanje bliske drugarice na terasi (FOTO)
Foto: Instagram/ananikolicofficial

nasilje nad ženama

PEVAČICA ANA NIKOLIĆ NA INSTAGRAMU O JEZIVOM NASILJU NA ZVEZDARI: Ovim rečima osudila prebijanje bliske drugarice na terasi (FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pevačica Ana Nikolić oglasila se na svom Instagram storiju povodom jezivog slučaja nasilja koji se dogodio na Zvezdari kada je partner pretukao devojku koja je pokušala da se spase tako što je naga pobegla na terasu.

Muškarac P. R. koji je uhapšen zbog sumnje da je emotivnu partnerku zlostavljao i mučio, vukao je za kosu i udarao, pre više od 20 godina ubio je Zorana Tomovića u Beogradu.

Ana Nikolić
foto: Instagram/ananikolicofficial

U društvu poznatih

Ana Nikolić se družila sa njom

M. K. aktivna je na društvenim mrežama i najveći broj objavljenih fotografija ima sa pevačicom Anom Nikolić. Na fotografijama koje su obe delile na svojim profilima na Instagramu, zajedno izlaze, pevaju i druže se. Kurir je pokušao da kontaktira pevačicu, ali ona nije odgovarala na pozive. Na fotografijama je i sa pevačem Šakom Polumentom, ali i drugim pevačima i voditeljima.

Muškarac P. R. koji je uhapšen 11. marta u Beogradu zbog sumnje da je zlostavljao i mučio svoju emotivnu partnerku M. K., tako što je brutalno pretukao, vukao je za kosu kada je gola pokušala da pobegne od njega kroz terasu, a potom nastavio da je muči i kada je došla policija, bio je osuđen za ubistvo Zorana Tomovića 2000. godine.

Mirijevo, Marija Krstic Mirijevo, Ana Nikolić
foto: Printscreen Instagram

Tomović je ubijen 29. oktobra 2000. u Borskoj ulici, a prema pisanju medija, P. R. je tokom suđenja priznao da je on pucao u momka i to zbog sukoba oko droge. Navodno, i tada je kao i sada u svojoj odbrani pominjao blokatore koje je koristio, pošto se leči od zavisnosti.

Tada je izjavio da se lečio od zavisnosti od droge, a posle prebijanja M. K., navodno je rekao da je iste lekove koristio zbog alkohola.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track