Najnovije vesti

OTKRIVAMO ŠTA JE RADILA STUDENTKINJA AZRA SAMO 4 DANA PRE UBISTVA RANKA ESKOBARA: Evo šta je javno tražila pre brutalne egzekucije
Foto: Facebook, Privatna arhiva

OTKRIVAMO ŠTA JE RADILA STUDENTKINJA AZRA SAMO 4 DANA PRE UBISTVA RANKA ESKOBARA: Evo šta je javno tražila pre brutalne egzekucije

Crna Hronika
10:37h

Osumnjičena Azra Š. (21) koja je u utorak uhapšena po međunarodnoj poternici u Sarajevu zbog sumnje da je učestvovala u brutalnoj likvidaciji Ranka Radoševića (54), zvanog Ranko Eskobar samo četiri dana pre zločina javno tražila stan u Beogradu!

Ranko Eskobar brutalno je ubijen na jednoj benzinskoj pumpi kada je kao stalni gost došao u lokal i seo da sačeka navodne kupce automobila. Međutim, lažni kupci, tačnije osumnjičeni Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (26) iz Kraljeva maskirani sa kapuljačama na glavi i hiruškom maskom preko lica upali su u objekat izvadili pištolje i ispalili kišu metaka u Radoševića.

osumnjičena azra Š. tražila stan
osumnjičena azra Š. tražila stan foto: Facebook

Brzom i efikasnom akcijom MUP Srbije svi osumnjičeni za ovu likvidaciju su ubrzo lišeni slobode, a među uhapšenima je i maloletnica (17) koja je imala svoju ulogu u ovoj likvidaciji, kao i studentkinja koja je uhapšena.

Ako je sudeći po društvenim mrežama osumnjičena Azra Š. je 5. marta na jednoj Fejsbuk stranici tražila stan uz određene uslove i cenu koja bi joj navodno najviše odgovarala.

- Dobar dan svima, da li iko izdaje stan sa odvojenom spavaćom? Poželjna cena bi bila do 400 evra - napisala je Azra Š.

azra š. ostavila javno komentar da traži stan
azra š. ostavila javno komentar da traži stanfoto: Facebook

Kako je Kurir ranije pisao proverava se da li je studentkinja Azra, koja je u utorak uhapšena u naselju Bjelave, zajedno sa svojim dečkom Markom Pjanovićem, vođom navijača Partizana u Brčkom, koji je sinoć lišen slobode u Bijeljini, sa ostalim osumnjičenima za ubistvo namamila Radoševića na pumpu i to pod izgovorom da žele da kupe automobil.

brutalno ubijeni ranko eskobar
brutalno ubijeni ranko eskobarfoto: Kurir, Privatna Arhiva

- Radošević je kako je dosadašnja istraga pokazala bio na pumpi bez obezbeđenja, a da je kupce za skupoceni automobil čekao upravo na pumpi. Ranko Eskobar je inače, bio u biznisu sa automobilima koje je preprodavao, a od određenih je pravio i automobile sa zatamnjenim staklima, ali i blinde - podseća izvor upoznat sa slučajem.

Mesto zločina u Rušnju, hapšenje sumnjičenih za ubistvo Ranka Radoševića iz Nikšića.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

Ranko Radošević koji je prošlog četvrtka ubijen naočigled brojih očevidaca navodno je označen kao vođa nikšićkog klana, ali i kao blizak saradnik pokojnog šefa škaljaraskog klana Jovana Vukotića koji je takođe, brutalno likvidiran 8. septembra prošle godine u Istanbulu pred trudnom suprugom Mašom M. i detetom.

Radoševića je u ponedeljak na večni počinak ispratilo više od 500 ljudi na groblju Orlovača.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja