FITNES TRENER IZ KRNJAČE OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO, PA NESTAO BEZ TRAGA Napisao ove čudne reči! U potragu uključena rečna policija
Foto: printscreen privatna arhiva

PORODICA UPUTILA APEL

FITNES TRENER IZ KRNJAČE OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO, PA NESTAO BEZ TRAGA Napisao ove čudne reči! U potragu uključena rečna policija

Crna Hronika -

Tomislav Mančić (32) iz Krnjače izašao je iz svoje zgrade u utorak uveče, 14. marta, u 20.17 časova, nakon što je skrenuo ka Zrenjaninskom putu, a zatim nestao bez traga. Od danas je u potragu uključena i rečna policija, a nestali muškarac je uoči nestanka ostavio oproštajno pismo.

Prema nezvaničnim informacijama, Tomislav Mančić je ostavio oproštajno pismo, a njegova majka je po pronalasku, 16. marta, prijavila sinovljev nestanak u policiji.

„Ostavio je pismo u kome je napisao da se niko ne brine i da ide drugim putem. Nije naveo razlog, a ni njegovi najbliži ne znaju šta bi ga nateralo na ovakav korak. Policija je uzela pismo, a u toku su i vraćanja uličnih kamera kako bi se utvrdilo gde je dalje otišao“, navodi izvor.

Podsetimo, Mančić, kako je navedeno na sajtu Nestali Srbija, sa sobom nije poneo mobilni telefon, niti lična dokumenta, a u trenutku nestanka na sebi je imao crni prsluk, crne patike i crnu duksericu.

Mladić je visok 183 centimetara, težak je oko 100 kilograma, ima smeđe oči i ćelav je.

Očajna porodica moli da ukoliko ga neko od građana vidi, prijavi policiji koja je upoznata sa ovim slučajem.

„Nemamo novih informacija, policija je uključena, a mi se nadamo dobrom. Samo da je Toma živ“,rekao je ujak nestalog mladića.

Ukoliko negde vidite Tomislava ili imate informacije koje su od značaja za njegovo pronalaženje, porodica moli da se javite na broj telefona 0601460101 ili najbližoj policijskoj stanici.

Kurir.rs/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track