NAJNOVIJI DETALJI DRAME KOD ADE HUJE: Jedini uspeo da ispliva iz Dunava, sav blatnjav i izgreban došao do prvih kuća u Krnjači
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

tri muškarca se vode kao nestalA

NAJNOVIJI DETALJI DRAME KOD ADE HUJE: Jedini uspeo da ispliva iz Dunava, sav blatnjav i izgreban došao do prvih kuća u Krnjači

Crna Hronika -

BEOGRAD - Kroz šiblje, preko nasipa, sav blatnjav, izgreban i iscrpljen, muškarac koji se jedini spasao i uspeo da ispliva iz Dunava kada se čamac, u kom su bila još tri muškarca, prevrnuo, nekako se dočepao obale i uputio prema prvim kućama u Krnjači gde je potražio pomoć.

Meštani su odmah pozvali policiju koja je izašla na teren i koja od sinoć intenzivno traga i na Dunavu i u priobalju za nestalom trojicom iz čamca.

Kako se saznaje, jedan od te trojice bio je neplivač, a kako je došlo do prevrtanja zasad je nejasno a nejasno je i šta su oni sinoć radili na Dunavu po jakoj košavi koja je proizvela velike talase na reci.

Podsetimo, tri muškarca vode se kao nestala, kada se prevrnuo čamac na Adi huji, u blizini Pančevačkog mosta. Samo jedan muškarac uspeo je da se spase.

Prema prvim informacijama, rečna policija traga za, najverovatnije telima, trojice muškaraca: T.N. (38), M.M. (37), inače vlasnik čamca, i N.M. (36).

Iz Dunava je uspeo da ispliva i da se spase Mane K. (37). Oni su u čamcu od Ade huje išli ka Zemunu.

Kurir.rs/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track