OSUMNJIČENI UBICA VLASNIKA MENJAČNICE IZRUČEN SRBIJI: Bojan iz Novog Sada uhapšen na granici Austrije i Nemačke pre 44 dana!
Foto: Kurir, Privatna arhiva

KURIR SAZNAJE!

OSUMNJIČENI UBICA VLASNIKA MENJAČNICE IZRUČEN SRBIJI: Bojan iz Novog Sada uhapšen na granici Austrije i Nemačke pre 44 dana!

Crna Hronika -

Novosađanin Bojan J. (44), koji je 2. februara uhapšen na granici Austrije i Nemačke, zbog sumnje da je 24. januara u Novom Sadu ubio Jovana Janićijevića (47), vlasnika menjačnice, izručen je juče Srbiji.

Kako je za Kurir potvrđeno iz novosadskog Višeg suda, očekuje se saslušanje osumnjičenog.

Osumnjičeni Bojan J.
Osumnjičeni Bojan J.foto: Privatna arhiva

- Sumnja se da je motiv zločina koristoljublje. Naime, Bojan J. i žrtva su se poznavali i dugo sarađivali, a kobne večeri Bojan J. je pozvao Janićijevića da se nađu u Veterniku - podseća izvor Kurira i dodaje da je Janićijević ubijen sa 20 uboda nožem po celom telu.

- Posle svirepog ubistva, koje su zabeležile sigirnosne kamere sa obližnjeg objekta, osumnjičeni je žrtvi ukrao torbicu punu para i pobegao je. Uspeo je da pređe granicu i zaputio se u Nemačku, ali je na austrijsko-nemačkoj granici lišen slobode po poternici iz Srbije - objašnjava naš izvor.

Telo Jovana Janićijevića pronađeno je nekoliko sati nakon zločina pored njegovog automobila.

Ubijeni Jovan Janićijević
Ubijeni Jovan Janićijevićfoto: Privatna Arhiva

Kako je nakon hapšenja 2. februara saopštilo Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, osumnjičenom je određen pritvor po svim zakonskim odredbama i on je nakon izručenja i sprovedn u pritvor.

Kako smo ranije pisali, osumnjičeni Bojan J. je u Novom Sadu držao restoran brze hrane.

- Navodno, zbog problema sa kockom, upao je u dugove. Verovatno mu je zato trebao novac - ispričali su ranije naši izvori.

Ubijeni Janićijević je, prema rečima njegovih prijatelja, bio čovek koji mrava ne bi zgazio.

- Nikada nikakav problem nije napravio, a svima je pomagao - rekao je jedan njegov prijatelj i dodao da je on tek prošle godine otvorio lokal, ali da se decenijama bavio menjanem novca.

(Kurir.rs - D. A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track