DVOJAC S PASOŠIMA SRBIJE PAO KO NA FILMU POSLE KRAĐA U AUSTRIJI: Bili uvereni da imaju savršen plan, a ovako ih odao običan ključ!
Ilustracija, Foto: EPA / Christian Bruna

Pohapšeni s punim torbama

DVOJAC S PASOŠIMA SRBIJE PAO KO NA FILMU POSLE KRAĐA U AUSTRIJI: Bili uvereni da imaju savršen plan, a ovako ih odao običan ključ!

Crna Hronika -

BEČ - Dvojica srpskih mladića od po 20 godina, uhapšeni su u Austriji zbog sumnje da su krali u buticima u tržnom centru u Parndorfu.

Kako navode lokalni mediji da se nešto čudno dešava primetio je jedan od građana koji je obavestio policiju.

"Čovek je primetio automobil koji je bio parkiran ispred tržnog centra i četvoricu mladića koji su naizmenično dolazili i odlazili od vozila. Posebnu pažnju privuklo mu je to, što su ključ od automobila ostavljali na točku" navodi austrijski "Meinbezirk.at" i dodaje:

" To ga je navelo da isprati celu situaciju, te je video da su mladići u Tržni centar ulazili sa praznim torbama, a izlazili sa punim. Torbe su stavljali u gepek. Obavestio je policiju, koja je ubrzo stigla" piše pomenuti mediji.

krađa, butik, Austrija, Parndorf, Srbi, hapšenje
foto: News.feed-reader.net

Prema njihovim navodima na teren su izašli inspektori na terenu koji su nakon nekog vremena uhvatili dvojicu srspkih mladića sa punim torbama ukradene garderobe.

" Vrednost većine ukradenih artikla bio je petocifreni broj. Dvojica muškaraca su uhapšena, a za drugom dvojicom policija traga" navode lokalni mediji.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track