PENZIONER PRONAĐEN ISPRED KAFANE SA MODRICAMA! Istražuje se otkud mu povrede na licu, evo šta je on rekao policiji
Foto: Zorana Jevtić

velika plana

PENZIONER PRONAĐEN ISPRED KAFANE SA MODRICAMA! Istražuje se otkud mu povrede na licu, evo šta je on rekao policiji

Crna Hronika -

Penzioner D. S. (69) iz okoline Velike Plane povređen je sa vidljivim povredama glave ispred jedne kafane, nakon čega je prevezen kod lekara.

Kako Kurir saznaje, o slučaju je obavešetna policija, ali i Osnovno javno tužilaštvu u Velikoj Plani, a istraga je u toku.

- Sve se dogodilo u ponedeljak uveče u Novom Selu nadomak Velike Plane. Policiji je prijavljeno da je ispred lokalne kafane jedno lice u vidno alkoholisanom stanju leži sa povredama na licu. Pripadnici MUP su izašli na teren negde oko četri sata ujutru i zatekli povređenog muškarca - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Povređeni je imao brojne masnice na licu, a očevici kažu da je D. S. jedva stajao na nogama i da je bio pijan. Navodno, on je tada inspektorima rekao da ne zna da li ga je neko napao i pretukao ili se povredio prilikom pada.

Kako navodi naš sagovornik upoznat sa slučajem, povređeni je kolima Hitne pomoći prevezen kod lekara, a konstatovane su mu lakše povrede.

Meštani Novog Sela kažu da se po selu priča da je D. S. dobio batine u kafanskoj tuči.

- Priča se da je dobio batine u kafani u koju često dolazi. On kad popije malo je nezgodan, voli i da uvredi i da provocira - kažu žitelji sela i dodaju:

- Kažu da su ga petorica tukla, a kasnije ostavila ispred kafane da leži. Lice mu je unakaženo, a bio je i u bolnici.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track