OGLASIO SE PRIJATELJ ANE VOLŠ POSLE DVA I PO MESECA! PRVI PUT OTKRIO KOJE SU PLANOVE KOVALI! "U kući je sve bilo spremno..."
Foto: Instagram/itookthatshot

objavio i sliku

OGLASIO SE PRIJATELJ ANE VOLŠ POSLE DVA I PO MESECA! PRVI PUT OTKRIO KOJE SU PLANOVE KOVALI! "U kući je sve bilo spremno..."

Crna Hronika -

Prošlo je više od dva i po meseca otkako je Ameriku i Srbiju uznemirila vest o Ani Volš, Srpkinji i mami tri mala dečaka, koja je nestala 1. januara iz kuće u Kohasetu.

Za njeno ubistvo optužen je njen suprug Brajan Volš, a dok Anino telo još uvek nije pronađeno, njen blizak prijatelj prisetio se svoje drage prijateljice i planova koje su kovali pre godinu dana.

Anini prijatelji i dalje ne mogu da veruju da nje više nema. Među njima je i Abdula Almutairi, koji je pre par dana na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Kako je napisao, pre godinu dana bilo je puno nade o novom početku.

"Ana i ja završili smo sa sređivanjem njenog novog doma u Vašingtonu i nismo mogli da budemo srećniji znajući da će njena i moja porodica najzad odrastati zajedno", napisao je Abdula.

Ana Volš
foto: Instagram

Dodao je da je u kući sve bilo spremno, svaki komad nameštaja, kreveti za decu, jastuci i porodični portreti. Jedino što je nedostajalo, kako je istakao Abdula, jeste dan kada će se Anina porodica preseliti u Vašington.

"Pričali smo o odrastanju njena tri dečaka sa mojim sinom, moja supruga i ja sa Anom i njenim suprugom spremali bismo hranu. Deca bi se igrala, Ana i moja supruga bi uživale u ženskim noćima, dok bismo Brajan i ja pričali o burbonu ili o čemu god pričaju momci", napisao je Abdula.

Ana Volš, prijatelj, Abdulla Almutairi
foto: Instagram/itookthatshot

Godinu dana kasnije, Abdula ne može da veruje da su se ti razgovori i trenuci pretvorili u "šta bi bilo kad bi bilo".

"Nedostaješ mi, najdraža prijateljice. Marijam, Naser i ja nadamo se da nebo zna koliko je sada svetlije sa tvojom svetlošću koja sija na njemu. Videćemo se kada dođe vreme. Za sada, nastavi da budeš sunce i mesec, sijaj uvek! Uvek ćeš biti moj prisan, najbolji prijatelj i svetionik nade!", napisao je na kraju objave Anin prijatelj.

1 / 43 Foto: STEPHEN SHERMAN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da podsetimo, Ana Volš, majka tri dečaka koja je sa porodicom živela u porodičnoj kući u Kohasetu, nestala je 1. januara ove godine, ali je njen nestanak prijavljen tek posle tri dana. Kako se u međuvremenu saznalo, Anin nestanak je prijavio njen poslodavac iz Vašingtona, nakon što se nije pojavila na poslu 4. januara.

Za to vreme, njen suprug Brajan Volš, koji je bio u kućnom pritvoru i nosio nanogicu zbog ranijeg krivičnog dela, snimljen je kako kupuje sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. U radnji Home Depot pazario je testeru, sekiru, zaštitno odelo, cerade, krpe i druge predmete za čišćenje.

Istražitelji su na deponiji pronašli biološke dokaze, među kojima su i tašna, ogrlica i čizme koje je Ana nosila kada je poslednji put viđena, kao vakcinacioni karton sa njenim imenom. Među dokazima su i Anin DNK, kao i Brajanov pronađen na deponiji u blizini kuće njegove majke, kao i 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju.

Tužilac je na saslušanju 18. januara izneo spisak stvari koje je Brajan Volš pretraživao na Guglu i to na ajpedu svog sina. On je, prema rečima tužioca, pretraživao kako se rešiti tela, koliko telu treba da se raspadne, kako očistiti krv i mnoge druge uznemirujuće stvari. Tužioci su rekli da je u podrumu kuće porodice Volš pronađen i krvav nož, kao i drugi nož. Brajan Volš bi u aprilu trebalo opet da se pojavi pred sudijom zbog optužbe za ubistvo supruge.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track