"IZGLEDALA JE KAO BEBA KOLIKO JE BILA SIĆUŠNA": Komšije iz Mirijeva u ŠOKU, dete koje je otac držao zatočeno NIKAD NISU VIDELI
Foto: Kurir

horor na zvezdari

"IZGLEDALA JE KAO BEBA KOLIKO JE BILA SIĆUŠNA": Komšije iz Mirijeva u ŠOKU, dete koje je otac držao zatočeno NIKAD NISU VIDELI

Crna Hronika -

Videla sam dete u roze jaknici koje iznosi jedna policajka. Nikada nisam ranije videla to nesrećno dete. Izgledalo mi je kao da je beba koliko je bila mala i neuhranjena, kaže zgranuta komšinica

BEOGRAD - Slučaj devojčice koju je otac godinama držao zatočenu u kadi u stanu na Mirijevu šokirao je javnost u Srbiji, a meštani su progovorili o "ocu iz pakla" i otkrili jezive detalje.

Kako saznaje Kurir, nakon što su dve policajke provalile u stan na prvom spratu zgrade u Mirijevu, devojčica je izneta iz stana u teškom stanju.

Nasilje nad ženom i detetom, Mirijevo, nasilje
foto: Kurir

Komšinica iz susedne zgrade, koja se u trenutku kada je policija iznosila dete iz stana zadesila na tom mestu, rekla je da to dete "nikada ranije nije videla".

- Videla sam dete u roze jaknici koje iznosi jedna policajka. Nikada nisam ranije videla to nesrećno dete. Izgledalo mi je kao da je beba koliko je bila mala i neuhranjena - rekla je zgranuta komšinica.

Očevici su rekli da je devojčica jedva živa izneta. Kako nezvanično saznajemo, ovaj otac je dete godinama držao u kadi u stanu koji užasno smrdi na leševe.

Nasilje nad ženom i detetom, Mirijevo, nasilje
foto: Nenad Kostić

Komšije su takođe otkrile da se u prošlosti dešavalo da čuju zapomaganje, te su prijavljivali nasilje.

- Ranije smo prijavljivali nasilje jer smo čuli zapomaganje, ali policija je govorila da nemaju nalog, sve dok nisu došle te dve žene i spasle dete - rekla je komšinica.

Komšije su potom rekle i da su kroz prozor kupatila čule kako devojčica plače i zapomaže, te da su u poslednje tri godine čak tri puta zvale policiju. Inače, navodno, dete niti govori, niti hoda.

Kako se saznaje, stan u kom je dete bilo zatočeno je u jezivom stanju. Naime, prepun je otpadaka od hrane za poneti, đubre je po čitavoj sobi i u kadi gde je navodno bilo dete.

Nasilje nad ženom i detetom, Mirijevo, nasilje
foto: Kurir

Sa ocem se niko nije družio

Komšije su takođe govorile o ocu devojčice, te rekle da je u pitanju čovek sa kojim se niko nije družio, a pre tri godine on je prijavljen za nasilje nad devojkom koja je bila sa njim u stanu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar

- SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Kurir.rs/D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track