ŠOK OTKRIĆE! I PRETUČENA ŽENA BILA UROŠEV ROB: Nju držao zatočenu u Borči, a ćerkicu (8) u Mirijevu! ONA IH JE OBE SPASILA!
Foto: Facebook

jezivo

ŠOK OTKRIĆE! I PRETUČENA ŽENA BILA UROŠEV ROB: Nju držao zatočenu u Borči, a ćerkicu (8) u Mirijevu! ONA IH JE OBE SPASILA!

Crna Hronika -

Uroš Pašajlić (38), koji je u stanu u Mirijevu u kadi držao svoju ćerku (8), dok je partnerku zarobio u stan u Borči, uhapšen je u popodnevnim časovima

Uroš Pašajlić (38) koji se sumnjiči da je svoju ćerku (8) držao zarobljenu u stanu u beogradskom naselju Mirijevo, prema saznanjima Kurira, u drugom stanu u Borči, držao je zatočenu svoju partnerku (46), koja ga je i prijavila za nasilje nad njom i tako praktično sigurne smrti spasila i nesrećnu devojčicu!

Žena, kojoj je Pašajlić slomio nos udarcem glavom, 24. marta je otišla u policijsku stanicu Palilula, imala je podlive po licu i ispričala da je Uroš nju pretukao pre pret dana, ali da je ona uspela tek sada da izađe napolje, uz izgovor da mora nešto da obavi. Kako kaže naš izvor, ispostavilo se da je Pašajlić i nju, kao i ćerku, držao zatočenu u stanu.

- Njegova partnerka bila je zarobljena u stanu u Borči i nikada nije videla devojčicu koju je otac zarobio u stanu u Mirijevu, ali je znala da tamo ima ćerkicu iz prvog braka. On joj je stalno objašnjavao da ima rođaku koja se brine o detetu i da on ode samo povremeno da je obiđe - kaže izvor Kurira:

- Žena je rekla i da ovo nije bio prvi put da je Uroš tuče, kao i da nije smela da izađe iz stana bez njegovog odobrenja.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Kako smo saznali, Pašajlić je zapravo živeo u stanu u Borči sa vanbračnom partnerkom, dok je njegova maloletna ćerka bila sama u stanu u Mirijevu.

- Slomio je i bravu vratima tog stana, najverovatnije kako bi osigurao da devojčica ne može da izađe, a kvaku je ostavljao u sandučetu u zgradi kako bi neko mogao da obiđe dete! Policija je u petak u stan provalila tako što je lisicama kroz prostor za kvaku pomerila jezičak i otvorila vrata - priča nam izvor:

- Devojčica je potom pronađena u kadi, iza vrata kupatila koja su bila dodatno zaključana, a ključ je bio sa spoljne strane brave. U bravi je bio polomljen ključ i bila je razvaljena, a kvaka u sandučetu ostavljena naverovatnije da bi dok on nije tu, neko mogao da obilazi devojčicu, ostavlja hranu, provera je i uzima račune.

Kako saznajemo, devojčica je boravila u nehumanim uslovima, danima je bila gladna i žedna.

- Ona je prvo odvedena u Dom za nezbrinutu decu, odakle je prebačena na Dečiju kliniku u Tiršovoj u teškom stanju. Prema rečima lekara, da je devojčica još samo pet dana bila u onakvim uslovima, bez hrane i vode, ne bi preživela. Po prijemu u bolnicu nije bila u stanju da jede, govori i hoda - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je devočica sada, na svu sreću, bolje.

- Dosta je sada bolje, pomalo jede i svi se nadamo da će biti dobro fizički, nije više životno ugrožena. Nadamo se i da će onda vremenom moći i da prevaziđe traume - objašnjava sagovornik.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Rođak odbeglog Pašajlića: Ni sa kim iz familije ne priča!

Rođak odbeglog oca otkrio je za Kurir o kakvom se čoveku radi i rekao da je on oduvek bio neuračuljiv. Prema njegovim rečima, on nema dobre odnose sa svojom familijom, a komunicira jedino sa majkom, koja već 40 godina živi u Nemačkoj.

- Otac mu je umro, a sa familijom je prekinuo svaki kontakt. Ja s njim ne komuniciram već 20 godina - priča nam rođak i dodaje da je Pašajlić rodom iz Bosne.

- Znao sam da je u Beogradu i da se pre par godina oženio i dobio ćerkicu. Oduvek je bio jako čudan i neuračunjiv, nismo ni mogli sa takvom osobom da održavamo kontakt. Jedina opcija mu je da pobegne kod majke u Nemačku, a ako krene ka tamo nadam se da će ga odmah uhapsiti!

Za Urošem Pašajlićem je, podsetimo, nakon što je dete pronađeno, raspisana poternica, a on je uhapšen u popodnevnim satima. Kako tvrde komšije iz Mirijeva, on je preksinoć oko ponoći navodno viđen kako se krije u susednom ulazu.

- Kad su se upalila svetla istrčao je iz ulaza, jer je komšija izašao da prošeta psa i pokrenuo senzore. Izjurio je bukvalno, a znamo da nije iz našeg ulaza. Mislili smo da je možda neko hteo da ukrade kolica za decu ili bicikl, a onda smo ga prepoznali u novinama kad mu je objavljena fotografija. Svi u kraju su preplašeni - kaže komšinica za Kurir:

- Ispričali su nam da je devojčica bila toliko mala i neuhranjena da je izgledala kao da je beba, ovo je užas!

Nasilje nad ženom i detetom, Mirijevo, Nasilje
foto: Kurir

Snimao se u kadi u kojoj je nađena devojčica

Pašajlić je, sve vreme dok mu je ćerkica bila zatočena i gladna, svakodnevno obvjavljivao fotografije i video klipove na društvenim mrežama, i to sa putovanja, iz restorana i prodavnica.

Na fotografijama koje je objavljivao devojčica nije ni na jednoj, a često je slikao svoj automobil, crveni "krajsler". Ipak, video klipovi koje je objavljivao na svom Jutjub kanalu, bili su nešto drugačiji.

- Na većini klipova su snimci sa motivima iz igrica, ali imaju i dva potpuno jeziva, jedan gde snima napuštenu kuću u ruševinama, dok horor muzika ide u pozadini. Najjeziviji video je onaj koji je Uroš snimio u kadi u kojoj je njegova ćerkica nađena jedva živa. Na tom snimku vidi se samo on kako leži i ispušta vodu.

Kurir.rs - Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track