ĐORĐE JE OPERISAN I SADA JE DOBRO! Oglasila se tetka ranjenog rvača, za nepoznatim napadačem se traga
Foto: Drustvene Mreže

kragujevac

ĐORĐE JE OPERISAN I SADA JE DOBRO! Oglasila se tetka ranjenog rvača, za nepoznatim napadačem se traga

Crna Hronika -

Đorđe Pešut, bivši rvač Radničkog i reprezentativac Srbije, izboden je juče u popodnevnim časovima, a iz Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu navode da policija traga za nepoznatim napadačem zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenje teških telesnih povreda.

- Dana 28. marta od strane PU u Kragujevcu dužurni tužilac OJT u Kragujevcu je obavešten da je u popodnevnim časovima došlo do ubadanja nožem Pešut Đorđa iz Kragujevca od strane NN lica u ul. Daničićevoj, koji je događaj kvalifikovao kao krivično delo teška telesna povreda iz čl. 121. st.2.K3. Od starne dežurnog zamenika policijskim službenicima naloženo je preduzimanje određenih mera i radnji u cilju identifikacije učionica navedenog krivičnog dela - naveli su za Kurir iz Osnovnoj javnog tužilaštva u Kragujevcu.

rvač koji je izboden nožem
rvač koji je izboden nožemfoto: Drustvene Mreže

Na društvenim mrežama porodica i prijatelji povređenog od jutros su apelovali na građane da se jave u bolnicu, jer je Đorđu potrebna krv, pošto je uboden u butinu i mnogo je iskrvario.

Međutim, tetka povređenog rvača kaže za Kurir da je on sada u stabilnom stanju.

- Đorđe nije životno ugrožen, jer je jutros primio potrebnu dozu krvi koja mu je trebala nakon što je povređen. Imao je operaciju, a takođe, više nije na respiratoru pa je njegovo stanje stabilno - kaže tetka povređenog za Kurir.

S druge strane, iz kluba Radnički u kom je ranije trenirao Pešut kažu za Kurir da još uvek nije siguran da li će mu biti potrebna još jedna transfuzija krvi.

- Omladinici kluba su se odmah javili kako bi dali krv za Đorđa, pa ćemo to svi takođe, opet učiniti ukoliko to bude potrebno - rekli su iz kluba Radničkog iz Kragujevca.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track