DETALJI UŽASA U KAČAREVU! Majka bila u školi kad joj je sin skočio sa prozora učionice?!
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

UŽAS

DETALJI UŽASA U KAČAREVU! Majka bila u školi kad joj je sin skočio sa prozora učionice?!

Crna Hronika -

Teška tragedija dogodila se danas u Kačarevu kod Pančeva, kada je četrnaestogodišnji dečak, skočio kroz prozor škole. Dečak je, kako se nezvanično saznaje navodno popio neku tabletu pre nego što je izvršio samoubistvo.

Dečak je, navodno, danas prvi put uzeo drogu. Prema nezvaničnim informacijama on je za vreme časa nemačkog, pred drugarima i nastavnicom skočio kroz prozor učionice koja se nalazi na drugom spratu škole.

Dečak je sedeo u poslednjoj klupi, a kada je zvonilo za kraj časa zaleteo se i skočio kroz prozor. Njegovo beživotno telo pronađeno je na pločniku u dvorištu škole, a policiji je tragediju prijavio radnik obezbeđenja.

- Pre časa bio je kod direktorke, kasnio je na čas par minuta. I njegova mama pozvana je na razgovor danas i bila je u školi. Bio je uznemiren na času, nastavnica je otišla do njega i pričala sa njim. Na pola časa rekao je da mu je zagušljivo... Niko nije mogao da nasluti da će ovako nešto da se desi - kaže izvor i dodaje da je majka dečaka bila u školi kada se sve dogodilo.

Oni koji su ga poznavali kažu da je bio dobar drug i omiljen u društvu. bio je prosečan đak i potiče iz porodice u kojoj nije bilo problema. Njegovi roditelji imaju još jedno dete.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja