Najnovije vesti

DEVOJČICA ROB IMA 10 KILA I STALNO JE GLADNA: Dete (8) koje je bilo zatočeno u kadi se oporavlja, SAMO ONI SMEJU DA JE POSETE!
Foto: Nenad Kostić, Shutterstock, Ilustracija

strašno

DEVOJČICA ROB IMA 10 KILA I STALNO JE GLADNA: Dete (8) koje je bilo zatočeno u kadi se oporavlja, SAMO ONI SMEJU DA JE POSETE!

Crna Hronika
22:33h

Osmogodišnja devojčica, koju je otac držao u kadi najmanje tri godine i dalje se nalazi u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Kako se nezvanično saznaje, malena je non-stop gladna.

1 / 10 Foto: Kurir

- Izgleda kao dete od tri i po godine, sićušna je, jedva da ima 10 kilograma. Halapljivo jede, stalno je gladna i traži još. Lekari su dan i noć kraj nje, svima je prirasla za srce ne samo zbog jezive sudbine već i zato što izgleda kao mali anđeo. Ima bistre, lepe okice, ošišana je na paž, kaže izvor i dodaje da devojčica ne bi preživela da je još nekoliko dana ostala zatočena u kadi.

Nasilje nad ženom i detetom, Mirijevo, nasilje
foto: Nenad Kostić

- Policija ju je donela poluživu u bolnicu. Svi smo se sjatili oko nje, tolika gužva se napravila da je sada strogo zabranjeno da je obilazi iko osim lekara koji se brinu o njenom zdravstvenom stanju. Zna da govori, ali još nisu kontrolisali motoriku i njeno psihičko stanje - kaže izvor.

Da podsetimo pre pet dana oslobđena je devojčica (8) koja je godinama bila zatočena i mučena u stanu na Zvezdari u Beogradu i to od strane svog oca, Uroša Pašajlića (38), koji je juče uhapšen.

Uroš Pašajlić, nasilje nad ženama, Mirijevo, Uhapšen
foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, mučna priča otkrivena je onog trenutka kada je vanbračna supruga Uroša Pašajlića otišla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje nad njom, ali i za njegovo monstruozno ponašanje.

Uroša je za zlostavljanje prijavljivala i bivša supruga, devojčicina majka, a komšije su primećivale ženu kako plače na stepenjištu zgrade, po nekad su čuli krike i jecaje, ali nisu povezivali to sa devojčicom. Kako kažu, devojčicu uopšte nisu ni viđali, a majka je otišla od njih pre tri godine. Majka devojčice je zavisnik, a i bila je osuđivana, nakon što je jednom prilikom, pod dejstvom narkotika fizički napala svoju majku.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja