Beogradska Big Mama Bosance mamila seksom
Foto: Vijesti, Arhiva

Tukli ih i pljačkali na groblju

Beogradska Big Mama Bosance mamila seksom

Crna Hronika -
Big Mama, kako piše u optužnici, svoje žrtve je namamila pružanjem seksualnih usluga, nakon čega bi bili opljačkani

PODGORICA – Apelacioni sud u Podgorici Beograđanki Miri Jakovljević zvanoj “ Big Mama” i njenoj družini potvrdio je presudu za razbojništvo kod katoličkog groblja u Starom Baru.

Prvostepenom presudom koju je doneo Viši sud u Podgorici, Jakovljevićeva i Emir S. Asanović (23) iz Starog Bara, osuđeni su na po godinu i šest meseci zatvora, a Barani Zoran D. Popović (28) zvani Zoki i Robert N. Dreković (19) zvani Robi, osuđeni su na po tri godine zatvora.

Big Mama, kako piše u optužnici, svoje žrtve je namamila pružanjem seksualnih usluga, nakon čega bi bili opljačkani.

"U noći između 29. i 30. juna 2011. godine u Baru, državljani BiH i Abdulahović Ferid i Omanović Sead, bili su žrtve razbojništva.

Optužena Jakovljević se dogovorila sa Feridom da se sastanu u Starom Baru ispod katoličkog groblja, kako bi mu pružila seksualne usluge. Nakon toga je oštećenog Abdulahovića, vozilom 'reno 4' povezao njegov prijatelj Osmanović.

Oštećene je mobilnim telefonom “navodila” Jakovljevićeva tokom puta, pa je sa Abdulahovićem došli na dogovoreno mesto, koje je bilo potpuno neosvetljeno."

"Nakon što su se parkirali i krenuli da izlaze iz auta, Abdulahović je očekivao da se po dogovoru sastane sa Jakovljevićevom.

U tom momentu su iz obližnje šume, a po nagovoru optužene Jakovljević, koja im je saopštila da oštećeni kod sebe imaju novaca, da ih napadnu i oduzmu novac, izašli optuženi Asanović, Popović i Dreković, koji su im prišli vičući: “policija, ruke na auto”. Sa već pripremljenim motkamai letvama su ih napali, udarajući ih po glavi i tijelu, te ih tako oborili na zemlju oduzevši novac koji su imali kod sebe.

Abdulahoviću su oduzeli 30 evra, a od Osmanovića novčanicu od 10 evra, i mobilni telefon samsung”, piše u optužnici, a objavile su podgoričke Vijesti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track