"MOJA ĆERKA JE U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU, A ONI SLOBODNO ŠETAJU SURČINOM" Majka silovane devojčice hrabro uzviknula: IDEM DO KRAJA
Foto: Kurir, Kurir Televizija

KURIR TV

"MOJA ĆERKA JE U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU, A ONI SLOBODNO ŠETAJU SURČINOM" Majka silovane devojčice hrabro uzviknula: IDEM DO KRAJA

Crna Hronika -

U Surčinu je održan protest pod nazivom "Stop vršnjačkom nasilju", koji je organizovala majka 13-godišnje devojčice koja je bila žrtva maltretiranja i silovana od strane vršnjaka.

Veliki broj ljudi okupio se u parku u centru Surčina da podrži ovaj protest i iskaže svoj stav protiv ovog strašnog oblika nasilja.

Na skupu su postavljena brojna pitanja o odgovornosti roditelja i institucija u ovakvim slučajevima, kao i o tome gde je kraj ovom ludilu.

Kurir televizija je prenela reči majke sa ovog skupa i to šta je poručila okupljenima:

- Moja ćerka nema oca jer je preminuo. Da li to što nema oca znači da treba da bude zlostavljena od svojih vršnjaka? Pitam sve nadležne institucije. Ona je zlostavljena od svojih vršnjaka i u jako je teškom psihičkom stanju. Zlostavljači se svakim dan slobodno šetaju ulicama Surčina i dalje, dokle ćemo tako. Ko će njima stati na put? Ja sigurno neću, ali sam uporna i idem do kraja - rekla je majka maltretirane devojčice.

02:48

MOJA ĆERKA JE U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU, A ONI SLOBODNO ŠETAJU SURČINOM! Majka silovane devojčice hrabro uzviknula: IDEM DO KRAJA

Ono što je bitno napomenuti je da mediji nisu bili zainteresovani za ovaj protest i da je Kurir bio jedini koji je došao da isprati događaj.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track