OVO JE UHAPŠENA TINEJDŽERKA IZ ČAČKA: Vozila "audi", preticala, našli joj pištolje, noževe i pancir! EVO čime se ponosi (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

šok

OVO JE UHAPŠENA TINEJDŽERKA IZ ČAČKA: Vozila "audi", preticala, našli joj pištolje, noževe i pancir! EVO čime se ponosi (FOTO)

Crna Hronika -

Tinejdžerka J. Ć. (19) iz Čačka uhapšena je pre pet dana kod Požege nakon što je saobraćajna policija zaustavila automobil zbog preticanja, gde joj je prilikom pretresa pronašla dva pištolja, 20 metaka i vagicu za precizno merenje.

Uhapšena tinejdžerka
Uhapšena tinejdžerkafoto: Printscreen/Instgram

Uhapšena tinejdžerka je vozila auto marke "audi A3" čačanskih tablica. Nakon što ju je policija zaustavila zbog saobraćajnog prekršaja, detaljnim pretresom su našli dva pištolja bez serijskog broja, ali i dva okvira sa 20 metaka i vagicu. S njom u kolima bila su još dva mladića M. Đ. (25) i sedam godina starijim I. Š.

uhapšena tinejdžerka j.ć. iz čačka
uhapšena tinejdžerka j.ć. iz čačkafoto: Printscreen/Instgram

- Uhapšene je saobraćajna policija zaustavila nakon što su nepropisno preticali u selu Prijanovići kod Požege, a nedugo zatim su zaustavljeni gde je kod devojke nađeno oružje koje je zapljenjeno - kaže naš izvor i dodaje da su dvojica mladića potom pobegla, ali su ubrzo uhapšena.

- Takođe, nađena su i dva noža i jedan pancir - dodaje izvor.

uhapšena tinejdžerka j.ć. iz čačka
uhapšena tinejdžerka j.ć. iz čačkafoto: Printscreen/Instgram

Nakon što su saslušani određen im je pritvor do 30 dana, a krivično delo koje im se stavlja na teret jeste nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

uhapšena
uhapšena foto: Printscreen/Instgram

Uhapšena je sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, veliki ljubitelj Partizana. Na Instagramu ponosno ističe da ide na utakmice ovog fudbalskog kluba, a svojevremeno se oprostila i od poznatog navijača Partizana Gorana Klještana Boskete (43), koji je u oktobru 2019. umro u jednoj teretani u Beogradu. Podsetimo, njemu je tada iznenada pozlilo tokom treninga u teretani.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track