PREVARANTI! "ZA 3 DANA VAM VRAĆAJU IZGUBLJENU LJUBAV": Muž i žena otvorili sajt, nudili magijske obrede, OVAKO SU PELJEŠILI (FOTO)
Foto: Printscreen

uhapšen bračni par

PREVARANTI! "ZA 3 DANA VAM VRAĆAJU IZGUBLJENU LJUBAV": Muž i žena otvorili sajt, nudili magijske obrede, OVAKO SU PELJEŠILI (FOTO)

Crna Hronika -

Bračnom paru Z. N. (20) i S. N. (21) iz Bačke Palanke određeno je zadržavanje do 30 dana zbog sumnje da su putem interenet stranica varali ljude tako što su im navodno nudili rešenja vezano za njihove životne probleme, a na taj način ojadili su i penzionera B. N. (77) i to za 7 miliona dinara.

- Sumnja se da se penzioner javio za pomoć stranici koja je nudila pomoć i bračni par ga je u poslednjih osam meseci varao i nudio mu lažnu nadu kako će mu pomoći u skidanju crne magije koja ga je navodno obuzela - navodi izvor Kurira i dodaje:

presveta Behira
foto: Printscreen

- Iz dana u dan su ga pozivali i tražili mu novac, za koji su govorili da im je neophodan kako bi uspešno oterali zle sile od njega, i on im je uplaćivao u želji da mu reši problem, pa je na kraju cifra dostigla do 7 miliona dinara. Novac su mu iznuđivali navodno zbog raznih obreda koje rade u cilju skidanja magije, kao i odlazaka kod raznih igumana u manastire.

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu tereti par zbog krivičnog dela prevera. - Postoje osnovi sumnje da su bračni supružnici na internetu kreirali sajt "Presveta Behira" i "Moćna Behira" putem kog su za novac nudili usluge pomoći licima u rešavanju teških porodičnih i životnih problema. U telefonskim razgovorima održavali su oštećenog B. N. (77) u zabludu, lažnim prikazivanjem činjenica da će mu rešiti životne probleme, a sve u nameri da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist - piše u saopštenju OJT u Smederevu gde dodaju da osumnjičneima preti kazna zatvora od dve do 10 godina.

presveta Behira
foto: Printscreen

Na internet stranici "Presveta Behira" i "Moćna Behira" pomoću koje je bračni par varao ljude i konkretno oštećenog penzionera iz Smedereva može se videti šta oni se nude.

presveta Behira
foto: Printscreen

- Otkljanjamo želju za alkoholom, drogom i kockom. Kakav god da je razlog rastanka sa izgubljenom ljubavlju, u roku od 3 dana će vam se vratiti. Dovoljno je da mi pošaljete fotografiju voljene osobe - piše na sajtu, gde dodaju da "Behira moćnim ritualima koje su još njeni preci koristili, oslobađa zlih čini, mračnih i negativnih sila i čisti Vaše telo i duh negativne energije i pomažem Vam da vratite sreću u Vaš život!"

Pored toga, na sajtu se navodi da "oni belom magijom teraju crnu magiju".

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track