"NASTAVIĆEMO DA IH TRAŽIMO UPRKOS KIŠI, SNEGU I VETRU" Dušan Marković apeluje da se građani pridruže potrazi za trojicom nestalih
Foto: Kurir TV

ne odustaje

"NASTAVIĆEMO DA IH TRAŽIMO UPRKOS KIŠI, SNEGU I VETRU" Dušan Marković apeluje da se građani pridruže potrazi za trojicom nestalih

Crna Hronika -

Rečna policija sa Dunava, vatrogasci i dobrovoljci sa obale, nastavljaju i dalje potragu za trojicom mladića koji su nestali u talasima Dunava 18. marta.

Dušan Marković, brat Miloša, jednog od nestalih, iz dana u dan organizuje dobrovoljne akcije potrage.

Reporter jutarnjeg programa Kurir TV Redakcija Predrag Žambok ovog jutra posetio je kej u Pančevu, odakle danas kreće još jedna potraga.

Dunav, nestali mladić, nestali
foto: Facebook, Nenad Kostić

- Meteo uslovi se menjaju iz dana u dan, ali ne odustajemo od potrage. U zavisnosti od uslova, menjamo način potrage, pa nam zasad nisu potrebni pešaci, kao ni dronovi. Ono što ima smisla je da čamcima prolazimo blizu obala. Izlazimo na vodu svaki dan, osim kad duva vetar - rekao je Marković.

Apelova je na sve koji su u mogućnosti da se pridruže potrazi za nestalim mladićima.

02:30

NASTAVIĆEMO DA IH TRAŽIMO UPRKOS KIŠI, SNEGU I VETRU Dušan Marković apeluje da se građani pridruže potrazi za trojicom nestalih

- Apelovao bih na ljude dobre volje da se za vikend uključe s čamcima ako iz bilo kog razloga izlaze na reku. Juče je u medijima bila vest da je pronađeno telo žene koja se utopila istog dana, što je razlog više da izađemo u potragu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track