KURIR SAZNAJE! OVO JE JEDAN OD OTMIČARA IZ BORČE: Već osuđen za pokušaj ubistva! Navijača kidnapovali pred kućom FOTO
Foto: Facebook

Mladić bio u komi

KURIR SAZNAJE! OVO JE JEDAN OD OTMIČARA IZ BORČE: Već osuđen za pokušaj ubistva! Navijača kidnapovali pred kućom FOTO

Crna Hronika -

Jedan od optuženih za otmicu Aleksandra Lazića iz Borče u decembru prošle godine je Miloš S. (23), koji je pravosnažno osuđen na sedam godina zatvora zbog pokušaja ubistva Aleksandara J. (29) mačetom u velikom selu 2018. godine, saznaje Kurir!

Miloš se, sa ostalim optuženima Markom Z. (27) i Aleksom A. (24) nalazi u pritvoru, a terete se za krivično delo otmica za koje je zaprećena kazna zatvora od 5 do 18 godina.

Otmičar Miloš S.
Otmičar Miloš S.foto: Facebook

- Miloš S. je u februaru 2018. godine teško povredio Aleksandra koji je jedno vreme bio i u komi, a na telu je imao više od 100 šavova - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Miloš je, inače, sin taksiste Slobodana Stojkovića, koji je oteo suprugu vlasnika „Planeta sporta“ Zorana Boškovića, Svetlanu Bošković.

Svetlana Bošković
Svetlana Boškovićfoto: Dado Djilas

Miloš je, dok je čekao izvršenje zatvorske kazne za pokušaj ubistva oteo Lazića kome se od tada gube svaki trag.

- Postoji opravdana sumnja da su okrivljeni 3. decembra 2022. godine, oko 14 časova zajedno sa više nepoznatih lica, po prethodnom dogovoru, silom odveli A.L. i zadržali da više od 10 dana, u nameri da njega ili nekog drugog prinude da nešto učini, ne učini ili trpi - saopštilo je juče Više javno tužilaštvo u Beogradu.

1 / 4 Foto: Facebook

Lazić je, da podsetimo, u vreme nestanka odnosno otmice bio u kućnom pritvoru sa nanogicom i to zbog trgovine narkoticima.

- Imao je problema sa zakonom, a nanogicu je imao nekoliko meseci i imao je dozvoljeni šetnju između 14h i 15h. Otmičari su to, verovatno, ispratili i oteli ga ispred kuće u Borči - rekao je izvor Kurira i dodaje da je Lazić strastveni navijač Partizana koji je bio odan frakciji Ljubomira Kiće Markovića.

Kurir.rs - D. Antonijević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja