"AKO VIDITE BILO KAKAV TRAG, ODMAH MI JAVITE NA OVAJ BROJ" Oglasio se brat nestalog mladića posle pronalaska tela u Dunavu
Foto: Kurir TV

"AKO VIDITE BILO KAKAV TRAG, ODMAH MI JAVITE NA OVAJ BROJ" Oglasio se brat nestalog mladića posle pronalaska tela u Dunavu

Crna Hronika -

Skoro mesec dana, porodica, prijatelji, rečna policija i spasilačke ekipe tragaju za trojicom mladića koji su nestali u Dunavu 18.marta nakon prevrtanja njihovog čamca.

Pre dva dana je ispilivalo jedno telo za koje se sumnja da je telo Nenada Trivkovića kao i ranac koji pripada Milošu Markoviću za kojim se tako]e traga.

Sa Miloševim bratom Dušanom ovog jutra razgovarala je novinarka Kurir TV Ivana Jovanović.

- Sada je vodostaj isti kao i 18. marta kad se desilo prevrtanje, što menja situaciju na terenu. Moramo da nastavimo pretragu s čamcima i da nađemo i druga dva momka. Bitno je da sa ušća Tamiša u Dunav krećemo svakodnevno, pa molim sve sa čamcima da nam se pridruže, kao i one koji žive nizvodnije, dobro dođla nam je svaka pomoć - kaže Dušan Marković.

03:15

AKO VIDITE BILO KAKAV TRAG, ODMAH MI JAVITE NA OVAJ BROJ Oglasio se brat nestalog mladića posle pronalaska tela u Dunavu

Podsetio je da svi mogu da mu jave na broj telefona ukoliko misle da su pronašli bilo kakav trag koji bi pomogao u potrazi.

- Ukoliko pronađete bilo kakve tragove, možete mi javiti na 063/7-201-202 ili zvaničnim službama koje se pojavljuju jako brzo i obavljaju svoj posao maksimalno dobro - dodao je Marković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track