OVO JE MAJKA UBIJENE TINEJDŽERKE IZ RIPNJA: Ubica uleteo i počeo da ih ubada, žena sva iskasapljena SEDI I PLAČE (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

krvavi pir

OVO JE MAJKA UBIJENE TINEJDŽERKE IZ RIPNJA: Ubica uleteo i počeo da ih ubada, žena sva iskasapljena SEDI I PLAČE (FOTO)

Crna Hronika -

Stravičan zločin u beogradskom Ripnju šokirao je javnost u Srbiji.

Naime, tinejdžerka (16) danas je ubijena u ovom naselju, a policija je uhapsila S.I. (38) zbog sumnje da ju je ubio i teško povredio njene roditelje.

Kako Kurir saznaje, ranjeni su majka ubijene tinejdžerke S.P., ujak D.P. i baka M.P.

Ubijena devojčica živela je sa majkom, ujakom, bakom i dedom. Na mestu zločina nalazi se porodica ubijene devojčice koja plače i kuka za njom.

Ripanj, Porodica Petrović, S.P., majka, Sanja Petrović, blurovana krv
foto: Nemanja Nikolić

- Šetaju gore, dole, odmahuju glavom i ne mogu da poveruju da su ostali bez miljenice - rekao je sagovornik na licu mesta i dodao da su na uviđaju koji je u toku prisutni otac devojčice i njen brat.

Kako je rekao izvor Kurira, osumnjičeni je iz za sada nepoznatog razloga izvadio nož i prvo povredio majku devojčice, tetku i babu, da bi potom oteo devojčicu i dovezao je na nekoliko kilometara od kuće, zaustavio svoj "polo" nasred puta i izbo devojčicu.

- Nakon što je izvršio zločin ostavio je pored puta devojčicu u lokvi krvi i otišao je do restorana gde se zaključao u kola. Kada ga je policija opkolila, on se predao - dodao je izvor Kurira.

Podsetimo, krvavi zločin dogodio se nešto posle 14 sati u naselju Ripanj, S. I. je pobegao posle zločina i kako kažu meštani, rekao je da će da presudi i sebi, međutim, policija ga je ubrzo uhapsila.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

- Navodno, sumnjao je da mu vračaju i bacaju crnu magiju i zbog toga je uleteo kod njih u kuću. Krvi ima na sve strane, čuju se krici i zapomaganje - rekao je jedan stavnovnik ovog naselja.

S.I. je dobro poznavao porodicu, naveo je izvor Kurira. On je pomahnitao uleteo u njihovu kuću i i počeo besomučno da ih ubada.

- Ceo Ripanj zna ovu porodicu, svi su gledali da im pomognu koliko mogu. I S. I. poznajemo, kosio je dvorišta, održavao ih i tako zarađivao za život - rekao je naš sagovornik.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track