MAJKA UBIJENE TINEJDŽERKE IZ RIPNJA U TEŠKOM STANJU! Ujna za Kurir: Još ne zna da joj je ćerka mrtva, ako sazna UMREĆE I ONA!
Foto: Nemanja Nikolić

TUGA

MAJKA UBIJENE TINEJDŽERKE IZ RIPNJA U TEŠKOM STANJU! Ujna za Kurir: Još ne zna da joj je ćerka mrtva, ako sazna UMREĆE I ONA!

Crna Hronika -

Sanja Petrović, majka ubijene tinejdžerke Nevene (16), nalazi se u kritičnom stanju nakon što je Stojan Ilić (38) juče u Rupnju napao nju i njenu porodicu, saznaje Kurir.

Stojan je, nakon što je brutalno silovao i ubio Nevenu, nastavio je svoj krvavi pohodi i njenu majku Sanju i ujaka Dejana ranio nožem u ruku, a povredio je i baku Mirjanu.

Nevenina ujna za Kurir kaže da je Sanja u kritičnom stanju i da još ne zna da joj je ćerka ubijena.

- Sanja je u kritičnom stanju i probušena joj je plućna maramica, doživela je šok, i rekli su nam ukoliko doživi još jedan, neće izdržati - kaže ona.

- Ako preživi i čuje da je Nevena mrtva preminuće istog trenutka - rekla je ujna ubijene devojčice za Kurir.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

Stojan Ilić se sumnjiči da je juče nešto posle 14 sati izbo troje komšija u njihovoj porodičnoj kući, dok je prethodno silovao i ubio njihovu šesnaestogodišnju Nevenu.

Ilić je uhapšen nepuna dva sata posle zločina na obodu naselja i njemu je određeno zadržavanje. Motiv će biti utvrđen istragom, ali sumnja se na zločin iz strasti jer je nevena krvnički ubadana u grudi i stomak.

Kurir.rs - B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track