"IZLOMLJENE SU MU PODLAKTICE, IMA TEŠKE POVREDE GLAVE" Brat mučki prebijenog muškarca iz Mokrina van sebe! Četvorica ga UNAKAZILA
Foto: Printscreen Telegram/192_rs

strašno nasilje

"IZLOMLJENE SU MU PODLAKTICE, IMA TEŠKE POVREDE GLAVE" Brat mučki prebijenog muškarca iz Mokrina van sebe! Četvorica ga UNAKAZILA

Crna Hronika -

MOKRIN - T.Z. (52) iz Mokrina, od teških telesnih povreda koje su mu priredili četvorica Kikinđana, oporavlja se na Klinici za neurohirurgiju novosadskog KVC. Iako se dan ranije Mokrinom i Kikindom pronela vest da je podlegao povredama, njegov stariji brat Z.Z. kaže da, srećom, to nije tačno:

Mokrin, tuča u kafani, Tibi Z.
foto: S.U.

- Lekari su mi rekli da T.Z. treba da prođe još jedno snimanje glave skenerom, ali i da ga pregledaju zbog krvarenja iz ušiju. Ako se sve bude kako treba, moguće je da će ga iz KCV vratiti u kikindsku bolnicu. Mnogo se bolje oseća u odnosu na stanje nakon što je iz naše bolnice prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Tačno je da su mu polomljene obe podlaktice. U gipsu su, ali su, koliko shvatam, problematičnije povrede glave. Njegov sin (24) je u toj tuči samo lakše povređen - rekao je za Kurir Z.Z.

00:55

Jeziva tuča u kafani u Mokrinu

Pokušali smo u Mokrinu da pronađeno i sina T.Z. Kafans u kojoj su u ponedeljak uveče četvorica uhapšenih Kikinđana zverski pretukli T.Z. je zatvoren, a u kući u kojom živi sa majkom nije bilo nikog.

Mokrin, tuča u kafani, Tibi Z.
foto: S.U.

Kao što smo već pisali T.Z. su napali i teško povredili D. Z. (27), M. J. (29) i B. L. (20) i I.G. (24) iz Kikinde. Na snimcima koji su preplavili društvene mreže vidi se kako su nesrećnog čoveka brutalno tukli rukama, šutirali nogama i udarali stolicama. Do tuče je, kako saznajemo, došlo kad je goste sin pretučenog čoveka, koji je bio na probnom radu, zamolio da se pristojno ponašaju:

- Jedan od četvorice napadača je nasrnuo na njega. Kad je otac stao u njegovu odbranu, ostrvili su se na njega i pretukli ga. Osumnjičeni su policiji dobro poznati jer su već dolazili u sukob sa zakonom - potvrdio nam je u istragu dobro upućen izvor.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track