VELIKA AKCIJA HAPŠENJA U TOKU! Posle pretresa policija privela Belivukove saradnike zbog likvidacija ova dva "škaljarca"
Foto: ATA images/Antonio Ahel, MUP Srbije

crnogorska policija na nogama

VELIKA AKCIJA HAPŠENJA U TOKU! Posle pretresa policija privela Belivukove saradnike zbog likvidacija ova dva "škaljarca"

Crna Hronika -

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, u saradnji sa Specijalnim policijskim odeljenjem, jutros su izvršeni pretresi povodom ubistva sa kojima se povezuje Veljko Belivuk i Marko Miljković

Kako saznaje portal Dan, ovo je nastavak istrage povodom ubistva Damira Hodžića i Adisa Spahića. Tom prilikom procesuirane su dve osobe.

Prema nezvaničnim saznanjima portala Dan, radi se o dva muška lica koja su i ranije povodom ovog slučaja bila procesuirana, ali su nakon toga puštena, bez dalje opservacije.

Podsetimo, Specijalno državno tužilaštvo (SDT) i Uprava policije (UP) za pomenuta ubistva sumnjiče navodne saradnike kavačkog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i Nebojšu Jankovića.

- Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uz podršku i pomoć Agencije Evropske unije za saradnju i sprovođenje zakona - EUROPOL, Specijalno policijsko odeljenje, uz logističku i opetativnu pomoć Protivterorističke jedinice policije, preduzima mere i radnje u okviru uviđaja u dva krivična predmeta - kazao je specijalni državni tužilac i portparol Vukas Radonjić.

Kada je reč o drugoj akciji, Specijalno policijsko odeljenje rano jutros procesuiralo je više osoba koje su navodno bliske škaljarskom klanu. Među privedenima je, kako nam je nezvanično potvrđeno, i predsednik Opštine Budva Milo Božović. On se ne označava kao direktni član organizovane kriminalne grupe.

Kurir.rs/Dan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track