PATROLA VRŠILA RADARSKU KONTROLU, "PEŽO" PROLETEO PORED NJIH: Usledila filmska potera kod Kragujevca, Čačanin DIVLJAO po putu
Foto: Shutterstock

nije imao položen vozački

PATROLA VRŠILA RADARSKU KONTROLU, "PEŽO" PROLETEO PORED NJIH: Usledila filmska potera kod Kragujevca, Čačanin DIVLJAO po putu

Crna Hronika -

Dana 14.04.2023. godine oko 18:32 časa u Kragujevcu u ulici Kraljevačkog Bataljona kod broja 374 patrola je vršila radarsku kontrolu kada je u navedenom vremenu izmerena brzina putničkog vozila marke "pežo", gde vozač nije postupio po naredbi ovlašćenog službenog lica i nije se zaustavio na dati znak.

Patrola je krenula za vozilom državnim putem 1B reda 24, a zatim 1B reda broj 46, gde je vozač do mesta Bumbarevo Brdo kod skretanja za put za Tavnik izvršio niz prekršaja, dve nasilničke vožnje (preticanje) i još jednom nije postupio po naredbi policijskog službenika, a zatim mu je patrola izgubila trag u mestu Bresnica kod Čačka.

Putem veze, patrola je obavestila o navedenom i nakon raspisane potrage isti je na teritoriji PU Čačak zaustavljen oko 19:45h gde je utvrđeno da se radi o licu od 20 godina iz Čačka, kao i to da isti nema položen vozački ispit, a na PAS testu je bio pozitivan na kokain i amfetamin.

Od strane policijskog službenika PU Čačak lice je zadržano i biće dovedeno do Prekršajnog suda u Čačku, a zatim i do Prekršajnog suda u Kragujevcu, s obzirom da je od lica uzeta izjava na okolnosti gde je isti potvrdio da je učinio navedene prekršaje na teritoriji Kragujevca.

Lice nije bilo pod dejstvom alkohola.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track