BALAŠEVIĆEVA ĆERKA PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE: Tvrdi da je godinama maltretira bivši partner Aleksandar
Foto: Beta/Dragan Gojić, Dragana Udovičić

MUP Novi Sad

BALAŠEVIĆEVA ĆERKA PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE: Tvrdi da je godinama maltretira bivši partner Aleksandar

Crna Hronika -

Glumica Jovana Balašević, ćerka čuvenog kantautora Ðorđa Balaševića, u subotu je prijavila policiji bivšeg vanbračnog partnera Aleksandra Jovanovića, bivšeg predsednika Skupštine grada Novi Sad, zbog nasilja u porodici!

Jovana je nasilje prijavila u subotu u prostorijama Policijske uprave Novi Sad, gde je navodno navela da već godinama doživljava maltretiranje od partnera.

Teške reči

- Balaševićeva je došla u policiju i inspektorima ispričala kako je tog dana došla do porodičnog stana, u kom su živeli sa naslednicima, kako bi se iselila i pokupila svoje stvari. Navodno, tada je opet, po ko zna koji put, došlo do verbalnog okršaja među supružnicima - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Počeli su da se svađaju i pale su teške reči, a u jednom trenutku Jovanović je, nakon niza uvreda upućenih ćerki Ðorđa Balaševića, zaključao u stan. Rekao joj je, navodno, da neće moći da izađe i da neće da je pusti.

Naš sagovornik kaže da je glumica pozvala majku, koja je kontaktirala s policijom.

- U trenutku kada je ona tražila pomoć, Jovanović je otključao vrata porodičnog stana i pustio je da izađe, što je ona i uradila - kaže izvor iz istrage.

Balaševićeva je zatim otišla u PU Novi Sad kako bi prijavila Jovanovića zbog psihičkog maltretiranja.

- Jovana je, navodno, došla sva uznemirena i detaljno opisala kako je došlo do svađe sa Aleksandrom, s kojim ima decu. Između ostalog, osvrnula se i na dugogodišnje psihičko maltretiranje, pa je službenicima ispričala nekoliko situacija u kojima se našla sa suprugom - rekao je sagovornik i dodao:

Zabrana prilaska

- Glumica je rekla da ju je suprug često nazivao ludačom, kao i da treba da se leči i pije lekove.

Nakon prijave Aleksandru Jovanoviću određena je hitna mera zabrane prilaska i podneta je krivična prijava za nasilje u porodici.

Jovana Balašević je kratko potvrdila da je žrtva nasilja u porodici, kao i da je došlo do prijave.

- Ništa ne bih na tu temu govorila zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem, shvatite me - rekla je potresena Jovana za Blic.

B. T.w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track