LEZI DOLE! POGLEDAJTE SPEKTAKULARNU AKCIJU MUP I BIA: Ovako su popadali članovi krimi grupa! Specijalci ih OPKOLILI SA SVIH STRANA
Foto: MUP Srbije

UHAPŠENO 70 OSOBA

LEZI DOLE! POGLEDAJTE SPEKTAKULARNU AKCIJU MUP I BIA: Ovako su popadali članovi krimi grupa! Specijalci ih OPKOLILI SA SVIH STRANA

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, čak 600 njih, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Evropolom i Tužilaštvom za organizovani kriminal, danas su uhapsili više od 70 osoba, a među njima i članove dve organizovane kriminalne grupe.

Pretreseno je čak 80 lokacija, a između ostalog zaplenjena je i veća suma novca, oružja i municije, desetine luksuznih automobila, a takođe i više kilograma narkotika i zlata.

02:20

Spektakularna akcija MUP i BIA

Kako se može videti na snimku hapšenja pripadnici MUP upali su u kuće i stanove, opkolili su osumnjičene sa svih strana i uhapsili.

"Lezi dole i ruke na leđa" - čuje se u pozadini.

Osumnjičenima se na teret stavlja da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija, teška krađa, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i teško ubistvo u pokušaju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track