ČEKAO SUĐENJE, PA NAPAO POLICAJKU! Incident u zgradi suda u Beogradu, nasilniku određen pritvor
Foto: Nenad Kostić

nije mu prvi put

ČEKAO SUĐENJE, PA NAPAO POLICAJKU! Incident u zgradi suda u Beogradu, nasilniku određen pritvor

Crna Hronika -

Po nalogu dežurnog zamenika prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa PS Vračar, danas je zadržan u trajanju od 48 časova E.D. zbog sumnje da je izvršio krivično delo "ugrožavanje sigurnosti" nad oštećenom policijskom službenicom i to pretnjom da će napasti na život i telo oštećene.

Naime, danas na suđenju osumnjičenom E.D. zbog ranije izvršenog krivičnog dela "ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti" u zgradi suda u Beogradu u Ulici Katanićeva 15, a vreme dok je okrivljeni E.D. čekao da ga sudija prozove, pretio je policijskoj službenici koja je takođe ispred sudnice čekala da je prozovu radi ispitivanja u svojstvu svedoka. Uputio joj je niz pretnji, između ostalog govoreći joj da "neće više raditi svoj posao". Nakon toga odmah je reagovala sudska straža, obavešten je tužilac i upućena je patrola policije koja je odmah u zgradi suda lišila slobode osumnjičenog E.D.

U roku od 48 časova osumnjičeni će biti saslušan pred tužiocem, a u daljem toku postupka biće ispitana policijska službenica, svedoci očevici i preduzete ostale neophodne dokazne radnje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja