"PA ON ODAVNO NE ŽIVI TU, MISLILI SMO DA JE U NEMAČKOJ"Komšije u šoku zbog policijske opsade u mirnoj ulici! (FOTO)
Foto: Printscreen/NSuživo

zasad nisu evakuisani, sad je sve na policijskom pregovaraču

"PA ON ODAVNO NE ŽIVI TU, MISLILI SMO DA JE U NEMAČKOJ"Komšije u šoku zbog policijske opsade u mirnoj ulici! (FOTO)

Crna Hronika -

Komšije koje žive u blizini su se takođe okupile i kažu da je čovek koji preti samoubistvom nekada pre živeo tu i da je imao imanje, a onda se podelio sa bratom

NOVI SAD - Drama u Novom Sadu, gde se čovek zabarikadirao u montažnoj garaži, u Veterniku, i dalje traje - tačnije od sinoć, a sada već duže od 13-14 sati.

Na licu mesta su vatrogasci i Hitna pomoć, a policija je blokirala ulicu. Sve je počelo u sredu nešto posle 20 časova, a čovek se i dalje nalazi u pomenutom objektu i odbija da izađe.

Komšije koje žive u blizini su se takođe okupile i kažu da je čovek koji preti samoubistvom nekada pre živeo tu i da je imao imanje, a onda se podelio sa bratom.

"Davno je tu imao imanje, onda su se podelili, imao je porodicu ali je, koliko smo čuli, dosta kockao, razveo se ima i decu. Nismo ni znali da je tu, mislili smo da je Nemačkoj. Verovatno je došao kod majke u posetu jer ona živi tu u kući na istom placu", kažu komšije.

Dodaju i da je imao auto-plac na tom imanju. Komšije zasad nisu evakuisane. Pregovarački timovi pokušavaju da ga privole da se preda.

Kurir.rs/Blic/Foto: NS Uživo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja