OVO JE NASILNIK OSUMNJIČEN ZA ZLOSTAVLJANJE DEČAKA: Snimak na kom Marko (17) muči tinejdžera zgrozio Srbiju! VIDEO
Foto: Privatna Arhiva

identifikovan

OVO JE NASILNIK OSUMNJIČEN ZA ZLOSTAVLJANJE DEČAKA: Snimak na kom Marko (17) muči tinejdžera zgrozio Srbiju! VIDEO

Crna Hronika -

Novosadska policija identifikovala je osumnjičenog za zlostavljanje dečaka (14), posle objavljivanja snimka na društvenim mrežama, a koje nije bilo pre toga prijavljeno policiji.

Reč je o sedamnaestogodišnjem Marku V. koji se tereti da je učinio krivično delo prinuda, tako što je, u oktobru prošle godine, na ulici, primorao dečaka da pođe sa njim, a zatim ga fizički i verbalno zlostavljao.

Maloletnik se, inače, već mesec dana nalazi u pritvoru, budući da je osumnjičen i za druga krivična dela. Osumnjičeni je kako saznajemo 21. marta priveden na saslušanje Višem javnom tužiocu za maloletnike, ali zbog nekog drugog krivičnog dela, i posle saslušanja mu je određen pritvor, koji mu je ponovo produžen.

00:31

Brutalno nasilje nad dečakom

Prema nezvaničnim informacijama, nasilje je trajalo duže nego što se može videti na snimku koji se proširio društvenim mrežama, a četrnaestogodišnjak nije prijavio slučaj policiji.

Podsećamo, na snimku se može videti kako muška osoba dečaka promorava da izgovar. “Izvinjavam se svima vama sa Telepa”, što ukazuje na lokaciju gde se maltretiranje dogodilo, odnosno deo Novog Sada. Muškarac je do deteta navodno tražio da pogleda mobilni telefonm, a onda je počeo da ga tuče.

Dečak stoji u ćošku, pokušava rukama da zaštiti lice, i u jednom momentu kleči, a nasilnik ga udara rukama, ne dozvljavajući mu da završi rečenicu koju mu je naredio da izgovori. Kada je dečak čučnuo kako bi se odbranio, tera ga da spusti ruke i šutira u glavu.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track