OVO JE ŽENA KOJA JE POKUŠALA DA UBIJE MUŽA U BEOGRADU: Posvađali se posle ručka, ona dograbila nož i ubola ga u plećku (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

drama

OVO JE ŽENA KOJA JE POKUŠALA DA UBIJE MUŽA U BEOGRADU: Posvađali se posle ručka, ona dograbila nož i ubola ga u plećku (FOTO)

Crna Hronika -

Policija u Beogradu uhapsila je F. Ć. (44) zbog sumnje da je pokušala da ubije emotivnog partnera B. R. (36) na Paliluli.

Osumnjičneoj se na teret stavlja da je počinila krivično delo ubistvo u pokušaju.

- Osumnjičena i žrtva su sedeli u kući, pričali i nakon ručka počeli da konzumiraju alkohol. Kako je veče odmicalo emotivni partneri su počeli da se svađaju, a u jednom trenutku ona je uzela nož - kaže Kurirov sagovornik i dodaje:

osumnjičena f.ć.
osumnjičena f.ć.foto: Privatna Arhiva

- Iz za sada nepoznatog razloga F. Ć. je uzela kuhinjski nož i počela da preti nevenčanom suprugu. Počela je da galami na njega i da mu preti da će ga ubiti. On je, navodno, pokušao da je smiri i urazumi, ali je uhapšena još više poludela i ubola ga nožem u predelu leve plećke.

Kako navodi naš izvor iz istrage, on je pao nasred kuće, a ubrzo je došla i Hitne pomoć.

- Sanitetom je prevezen u bolnicu gde su mu konstatovane povrede, a osumnjičena je uhapšena i određeno joj je zadržavanje nakon čega će biti saslušana u nadležnom tužilaštvu - navodi izvor.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog pokušaja ubistva.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track