ON JE RANJEN U SAČEKUŠI NA PETLOVOM BRDU Komšije za Kurir: Maskirani je samo iskočio iz žbunja i počeo da puca!
Foto: Kurir, Privatna arhiva

još ne mogu da dođu sebi posle pucnjave

ON JE RANJEN U SAČEKUŠI NA PETLOVOM BRDU Komšije za Kurir: Maskirani je samo iskočio iz žbunja i počeo da puca!

Crna Hronika -

Prema rečima njegovih komšija nakon rafalne paljbe niko nije smeo da izađe iz kuće

BEOGRAD - Vuk J. J. (26) koji je ranjen u sačekuši sinoć oko 21 sat na Petlovom brdu poznat je od ranije policiji, a prema rečima njegovih komšija nakon rafalne paljbe nikom nije smeo da izađe iz kuće.

- Čuli smo da je sa devojkom bio kada je napadnut i da je maskirani napadač samo iskočio iz žbunja i počeo da puca, sigurno ga je čekao. Bilo je nekoliko hitaca, a neki su ga i pogodili - kaže žitelj zgrade u kojoj živi povređeni i dodaje: - Jaukao je, čuli smo da je rekao:" A jao!" a onda i "Pobeže! " Uplašili smo se i gledali s prozora šta se dešava.

Petlovo Brdo, pucnjava, sačekuša, Vuk J.
foto: Kurir

Kako navodi sagovornik za Kurir povređenom je devojka bila u blizini njega, jer je on nekog zvao na telefon.

- Telefonirao je nekome, a onda je došla njegova devojka, koja se hvatala za glavu kad ga je videla i počela da ga ljubi. Pozvali su Hitnu pomoć i policiju koja je brzo došla na adresu - kažu meštanin i dodaje da sinoć u kraju bilo opsadno stanje.

-Toliko je bilo policije da tako nešto nismo videli. Vuk je odranije poznat policiji jer je i pre dve godine pucano na njega i njegovog druga, ali su se tada izvukli. Kako su nam dalje ispričale komšije povređenog mladića, on je tada prošao bez povreda.

1 / 4 Foto: Kurir

- Problematičan je i oduvek se bavi mutnim poslovima kao nekada i njegov otac. Tako da ko zna šta je sad u pitanju pa je izrešetan. Neko je hteo da ga ubije ili samo da ga opomene, ko će ga znati. Inspektori i danas češljaju mesto pucnjave i ispituju komšije, porodicu i prijatelje ranjenog mladića.

Petlovo Brdo, pucnjava, sačekuša
foto: Kurir, Privatna arhiva

- Proverava se svaki pedalj oko mesta pucnjave. Ispituju se svi oni koji bi mogli dati neku informaciju koja bi pomogla u istrazi. Poveravaju se nadzorne kamere koje su možda snimile napoznazog napadača ili nešto sumnjivo - navodi izvor iz istrage.

Kurir.rs/B.T.

Bonus video:

00:18

PREMINUO MUŠKARAC UPUCAN U SURČINU: Došao da uzme auto, Đura ga izrešetao kalašnjikovim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track