SASLUŠANI HULIGANI SA ZVEZDARE: Bejzbolkama BRUTALNO NASRNULI na ekipu Hitne pomoći, a evo kako su se sada BRANILI pred tužiocem
Foto: Kurir

varvarstvo!

SASLUŠANI HULIGANI SA ZVEZDARE: Bejzbolkama BRUTALNO NASRNULI na ekipu Hitne pomoći, a evo kako su se sada BRANILI pred tužiocem

Crna Hronika -

Danas su pred tužiocem Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu saslušana 3 muška lica koja su napala ekipu Hitne pomoći. U datim odbranama isti su delimično priznali izvršenje krivičnog dela nasilničko ponašanje, odnosno priznali su da je došlo do sukoba i fizičkog napada na ekipu Hitne pomoći.

Tužilaštvo je dostavilo sudu predlog za određivanje pritvora prema svoj trojici.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećene, svedoke očevice, pregledaće se video nadzor kritičnog događaja, naložiće se medicinsko veštačenje radi utvrđivanja vrste i težine nastalih povreda kod oštećenih i eventualno će se prikupiti drugi neophodni dokazi.

Nakon sprovedenog dokaznog postupka, javnost će biti obaveštena o konačnom ishodu.

Podsetimo, grupa muškaraca napala je oko 17.30 časova ekipu Hitne pomoći koja je došla na intervenciju na Zvezdari. Oni su nasrnuli na čoveka iz medicinskog vozila, a povređena su najmanje dva člana osoblja. Grupa huligana napala je medicinare bejzbol palicama a jedan od povređenih iz ekipe Hitne pomoći ima povrede glave.

Vozač i lekar, napadnuti su tokom intervencije kod broja 23. Policiji je dojavu o napadu dobila oko 17.40 časova.

Kurir.rs/J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track