OVO JE NASTAVNICA ISTORIJE KOJA JE RANJENA U PUCNJAVI NA VRAČARU: Učenik upao u školu i počeo da puca iz očevog pištolja!
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/Facebook

užas

OVO JE NASTAVNICA ISTORIJE KOJA JE RANJENA U PUCNJAVI NA VRAČARU: Učenik upao u školu i počeo da puca iz očevog pištolja!

Crna Hronika -

Stravična tragedija koja se dogodila jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru gde je dečak (14) ušao je u školu i za sada usmrtio radnika obezbeđenja, osmoro dece, dok je ranjeno sedmoro dece među kojima i nastavnicu istorije T.S., saznaje Kurir!

Veliki broj policije i ekipe Hitne pomoći nalazi se na terenu na Vračaru u Beogradu.

nastavnica koja je povređena u rafalnoj paljbi
nastavnica koja je povređena u rafalnoj paljbifoto: Petar Aleksić, Printscreen/Facebook, Tamara Trajković/Espreso

Kako Kurir iz minuta u minut izveštava o ovoj jezivoj tragediji dečak koji je pucao je sin poznatog radiologa.

Pucač je u rafalnoj paljbi ispalio 13 do 14 metaka u svoje drugare u školi, ali i nastavnicu i radnika obezbeđenja. Nezapamćena tragedija koja se dogodila

Oglasilo se Ministarstvo prosvete

Zbog tragedije koja se jutros dogodila u OŠ „Vladislav Ribnikar“ kada je učenik te škole pucao na učenike i zaposlene pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova vrše uviđaj, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

- Ministar prosvete Branko Ružić je odmah po saznanju o događajima u školi otišao na lice mesta.

Sve relevantne informacije u vezi sa tragedijom i okolnostima pod kojima se desila saopštavaće MUP, dok će se nadležne zdravstvene ustanove oglašavati o stanju povređenih - navodi se u saopštenju.

dečak koji je pucao na drugare i nastavnicu
dečak koji je pucao na drugare i nastavnicufoto: Privatna arhiva, Tamara Trajković/Espreso

Podsetimo, kako smo saznali na licu mesta, osumnjičeni učenik nije želeo da odgovara na času istorije i navodno je osećao netrpeljivost prema nastavnici T. S.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track