"ZLO SE NADVILO NAD NAMA": Velika tuga i neverica nakon stravičnog MASAKRA kod Mladenovca, deda UBIJENE DECE van sebe (FOTO)
Foto: Petar Aleksić, privatna arhiva

"ovo je najcrnja noć"

"ZLO SE NADVILO NAD NAMA": Velika tuga i neverica nakon stravičnog MASAKRA kod Mladenovca, deda UBIJENE DECE van sebe (FOTO)

Crna Hronika -

Zvona lokalne crkve u selu Dubona kod Mladenovca zvone neprestano već 10 minuta. U selu vlada velika tuga i neverica i svi su van sebe.

Deda ubijenih brata i sestre S.P. kaže za Kurir da je ovo najcrnja noć koju niko nije mogao da zamisli.

- Moja deca su bila divna deca. Jao meni, kuku meni... Unuka mi je četvrti razred srednje škole, a vozački ispit je položila pre 10 dana, još nije stigla ni da podigne ispravu - kaže neutešni deda i dodaje da nije živ posle ovoga.

1 / 10 Foto: Petar Aleksić

- Video sam ih pokrivene, samo patike sam im video. Jadan sam ja i svi moji u kući.

U porodičnu kuću samo pristižu rodbina i prijatelji kako bi im se našli u ovoj teškoj nesreći.

- Ovo je zlo koje se nadvilo nad nama. Kuku nama i svima koji su ovo doživeli - kaže deda ubijene dece koja su prvo ubijena u krvavom piru dok su sedeli sa prijateljima na klupi u školskom dvorištu.

- Ubicu nisu poznavali i zašto je ovo uradio proklet bio - izustio je deda ubijene dece.

Podsetimo, iza bezumnog čina noćašnjeg nasilja stoji uhapšeni U. B. (21) koji je u tri mladenovačka sela sejao smrt ostavivši za sobom osam ubijenih i 14 ranjenih. Njegova najmlađa žrtva ima samo 15 godina.

Ovaj masakr je samo dan nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu gde je đak ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track