DOŠLA DA SE DRUŽI SA UBIJENIM POLICAJCEM PA UPUCANA U GLAVU Baka ranjene devojčice nakon masakra u Mladenovcu VAN SEBE "U komi je"
Foto: Petar Aleksić

tragedija

DOŠLA DA SE DRUŽI SA UBIJENIM POLICAJCEM PA UPUCANA U GLAVU Baka ranjene devojčice nakon masakra u Mladenovcu VAN SEBE "U komi je"

Crna Hronika -

Nakon stravičnog masakra koji se noćas dogodio u okolini Mladenovca, bokiran je put do sela Malo Orašje jer policija i forenzika rade na uviđaju. Na terenu su brojni pripadnici MUP Srbije, ali i vojska.

Baka devojčice (17) koja je teško povređena u krvavom piru kaže za Kurir da je ona u veoma lošem zdravstvenom stanju.

1 / 9 Foto: Petar Aleksić

- Kuku meni, dete moje je u teškom stanju pogođena je u glavu iznad oka i u stomak. Nalazi su u bolnici u Beogradu i u komi je - kaže baka i dodaje:

- Došla je sa drugaricom u Dubona iz Orašja gde živi kako bi se družila sa ubijenim policajcem i njegovom sestrom. Jezivo je sve što je preživela, njena drugarica je pogođena u stomak, a jednoj su amputirali ruku kako bi joj spasili život - rekla je ona.

Podsetimo, iza bezumnog čina noćašnjeg nasilja stoji uhapšeni U. B. (21) koji je u tri mladenovačka sela sejao smrt ostavivši za sobom osam ubijenih i 14 ranjenih. Njegova najmlađa žrtva ima samo 15 godina.

Ovaj masakr je samo dan nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu gde je đak ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track