"JEDNOM SMO GA ČUPALI DA PREŽIVI, A SAD OVAKO DA STRADA": Tetka ubijenog mladića iz Malog Orašja nautešna! "OVO JE SMAK SVETA"
Foto: Kurir, Privatna arhiva

TUGA

"JEDNOM SMO GA ČUPALI DA PREŽIVI, A SAD OVAKO DA STRADA": Tetka ubijenog mladića iz Malog Orašja nautešna! "OVO JE SMAK SVETA"

Crna Hronika -

"Njegova devojka je i dalje životno ugrožena, niko nije mogao da spreči pomahnitalog manijaka"

Ovako za Kurir govori psiho terapeut Marija Milenković, tetka ubijenog madića N.S. i dodaje da je ovo tragedija kakva se ne pamti.

- Kako ovih dana apelujemo da se promeni svest, a evo šta nam se sad desilo. Ovo što se nama danas dešava ovo je terorizam i smak sveta! Nemanja je bio na pikniku sa devojkom, družio se i neko ga je ubio. Njegova devojka je i dalje životno ugrožena. Niko nije mogao da spreči da pomahnitalog manijaka da ubije svu našu decu - kaže tetka ubijenog i dodaje:

- Za dva dana imamo 16 mrtve dece, ovo je presedan ovo su veliki i crni dani za Srbiju.

Nemanja Stevanović
foto: Kurir

Kako kaže, N.S. je jednom preživeo veliku tragediju, ali drugi put nije uspeo.

- Nemanja je 2013. godine imao veliku saobraćajnih nesreću kada je traktor prešao preko njega i tada smo ga bukvalno čupali da preživi, a sad da ovako nastrada. Jezivo - kaže naša sagovornica.

čitulje, čitulja, Malo Orašje, sahrana
foto: Nenad Kostić

Kako nam dalje navodi tetka ubijenog Nemanje njegova rođena sestra uspela je da preživi napad.

- Nemanjina rođena sestra je vozila neke drugarice kako bi se one pozdravile sa drugarima koji su roštiljali kod spomenika. Kaže da je došla baš u trenutku kad je došao ubica sa puškom i rekao im "lezite dole, sve ću vas pobijem" ali je ona uspela da izbegne metak - rekla je potresnim glasom i dodala:

- Taj zločin se dogodio na nekih 500 metara od kuće. Nosila sam ga na rukama a sad ga nema.

Podsetimo, U.B. osumnjičen je da je u četvrtak ubio osam mladih ljudi i ranio 14 u selima Malo Orašje i Dubona!

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja