SLIKAO I DODIRIVAO GOLU DECU U VRTIĆU U ODŽACIMA? Evo kako je otkriven vaspitač pedofil, u telefonu mu pronađeno OVO
Foto: Drustvene Mreže

pedagoški asistent

SLIKAO I DODIRIVAO GOLU DECU U VRTIĆU U ODŽACIMA? Evo kako je otkriven vaspitač pedofil, u telefonu mu pronađeno OVO

Crna Hronika -

Pedagoški asistent I.O (26) iz Bogojeva uhapšen je juče zbog sumnje da je neovlašćeno fotografisao decu bez dozvole njihovih roditelja u vrtiću Predškolske ustanove u Odžacima, gde je bio na ispomoći u svojstvu pedagoškog asistenta.

Sudija Višeg suda u Somboru odredio je pritvor pedagoškom asistentu I.O. (26) u trajanju do 30 dana zbog uznemirenja javnosti, mogućnosti bekstva i ponavljanja krivičnog dela.

Kako se nezvanično saznaje, postoji sumnja da je fotografisao i nagu decu, kada je ostajao sam sa njima, ali će to biti utvrđeno daljom istragom, koju će voditi tužilaštvo iz Sombora, koje treba i da kvalifikuje krivično delo koje je počinio vaspitač.

- Priča je krenula kada je jedan mališan, uzrasta od četiri godine, rekao roditeljima da ga je vaspitač fotografisao nagog. Kod psiholga je utvrđeno da dete ne izmišlja, pa je ovaj uhapšen. Kasnije mu je u telefonu pronađeno niz fotografija nage dece, kako saam čuo, a prijavi se pridružilo deset roditelja. Ovo je zaista užasno, pogotovu ako je tačno da su deca ispričala i da ih je nagde dodirivao po intimnim delovima tela – kaže za Informer jedan od meštana Odžaka.

Vaspitač je fotografisao decu, govoreći im da nikome to ne pričaju, jer je to "njihova tajna", a još uvek nije poznato koliko je ukupno dece zloupotrebljeno i koliko ima potencijalnih žrtava.

- Tužilaštvo može da ga tereti za nedozvoljene polne radnje, kao i za iskorišćavanje maloletnih lica u pornografske svrhe, posedovanje i rasturanje pedofilskog materijala – kaže penzionisani tužilac iz Novog Sada.

03:10

HOROR U ODŽACIMA! Uhapšen vaspitač osumnjičen za pedofiliju

Vest da je vaspitač u nedelju ujutru uhapšen odjeknula je kao bomba u Odžacima,a na vajber grupama roditelja pojavljuju se različite informacije, koje za sada nisu zvanično potvrđene.

- Kaže žena da je slikao decu golu i da je svašta sa njima radio kad ostane sam, kao jedini vaspitač u učionici. I uvek im je govorio da je to njihova tajna. Na svu sreću sa mojom decom je možda bio jednom ili dva puta ove godine ali je nažalost sve to radio deci sa kojom je proveo celu godinu – jedan je od komentara u vajber grupi roditelja čija deca pohađaju vrtić u kome radi osumnjičeni.

O ovom užasnom događaju do juče kasno po podne niko se zvanično nije oglasio iz Predškolske ustanove, gde je vaspitač radio, kao ni iz nadležnog tužilaštva.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track