"ZAPOSLEN (26) U VRTIĆU SKINUO DETETU GAĆICE I SNIMAO GA" Majka za Kurir TV: Nasred učionice ga zlostavljao, ODMAH SAM URADILA OVO
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"ZAPOSLEN (26) U VRTIĆU SKINUO DETETU GAĆICE I SNIMAO GA" Majka za Kurir TV: Nasred učionice ga zlostavljao, ODMAH SAM URADILA OVO

Crna Hronika -

Nakon masakra u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, oglasio se alarm u državi, ali i žal među građanima.

Peti maj je obeležen kao dan na koji se dogodio svirep zločin od strane dečaka koji pohađa sedmi razred. Žrtve su nedužni ljudi koji su bitisali u školi u vreme kada je sa dva pištolja, hladnokrvno, ciljao i ubijao nevine ljude.

Vračar, knjiga žalosti, OŠ Vladislav Ribnikar
foto: Tamara Trajković/Espreso

Danas je Ministarstvo unutrašnjih poslova donelo odluku da veći broj policajaca bude prisutan u svim školama i da dežuraju u obe smene.

Svedoci smo Verterovog efekta otkad se dogodio masakr u osnovnoj školi, jer se nedugo zatim dogodilo masovno ubistvo u Mladenovcu od strane 21-godišnjaka.

Takođe, dvoje dece se sumnjiče za izazivanje nereda, jedno od njih je napravilo skicu koja prikazuje krvava tela pokraj školskih klupa i siluetu osobe koja drži predmet nalik pištolju.

Uroš B., Mladenovac, masakr, masovno ubistvo, Dubona, policija, policijska traka, Uviđaj
foto: Nemanja Nikolić

Izuzev svakakvim delima i dičenju kod mladog naraštaja koju je izazvao masakr, sada je nacija u još jednom problemu, jer je I.O. (26) osumnjičen da je seksualno zlostavljao decu predškolskog uzrasta.

Naime, on je zaposlen kao pedagoški asistent, a uhapšen je pod sumnjom da je vršio nedozvoljene polne radnje nad decom vrtićkog uzrasta.

Jedan par roditelja oglasio za Kurir televiziju ovaj slučaj, oni su prijavili ovo zlodelo:

00:52

ZAPOSLEN (26) U VRTIĆU SKINUO DETE I SNIMAO POLNI ORGAN Majka za Kurir TV: Nasred učionice ga zlostavljao, ODMAH SAM URADILA OVO

- Prva sam prijavila slučaj. Dete mi je pred spavanje reklo kako je mu je vaspitač skinuo gaćice nasred učionice i snimao polni organ. To je videla još jedna drugarica. Pozvala sam mamu od te drugarice, oni su mi to potvrdili. Potom sam otišla u policiju da prijavim, a nakon razgovora sa psihologom, ustanovljeno je da moje dete govori 99% istinu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track