NAKON NESREĆE U RUMI PRONAĐENO TELO u Sremskoj Mitrovici! Lice bez ikakvih dokumenata, nema tragova nasilja?
Foto: Kurir TV

nesreća u rumi

NAKON NESREĆE U RUMI PRONAĐENO TELO u Sremskoj Mitrovici! Lice bez ikakvih dokumenata, nema tragova nasilja?

Crna Hronika -

Juče, oko 10:30 došlo je do eksplozije u fabrici za preradu drveta „Menina“ u Rumi, koja se nalazi u Industrijskoj ulici. Do eksplozije je, kako saznajemo, došlo na spremniku za piljevinu.

Kako nam je potvrđeno u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici primljeno je tri lica sa povredama. Jedno je transportovano dalje u Klinicki centar Vojvodine. Kakvo je stanje povredjenih saopštila je novinarka Kurira Aleksandra Drazić.

jutarnji
foto: Kurri televizija

- Juče je bio jedan tažak dan, ali na svu sreću nije bilo žrtava u ovoj nezgodi koja se desila u fabrici. Tri poveđena lice dovezena su u opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici. Lice koje je imalo najteže telesne povrede odnosno visoki stepen opekotina po telu i to na više mesta, odvezeno je u klinički centar Vojvodine. Povređeni su i jedan muškarac i jedna žena. Muškarac ima opekotine po šakama, a žena po ušima. Oni su zbrinuti na adekvatan način i u popodnevnim satima su puđetni na kućno lećenje, s tim da će morati periodično da dolaze na kontrolu.

01:58

NAKON NESREĆE U RUMI PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO U SREMSKOJ MITROVICI! Dražić: Lice bez ikakvih dokumenata, nema tragova nasilja

- U ovom naselju juče oko 15.00 časova komšiluk je pronašao beživotno telo muškarca od 55 godina. Nisu probađena nikakva dokumenta. Kako nezvanično saznajemo na telu nije bilo tragova nasilja.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track