UZNEMIRUJUĆE! STRAVIČAN SNIMAK VRŠNJAČKOG NASILJA U SRBIJI! Dok dečak na ulici leži u BESVESNOM STANJU, siledžija ga mučki ŠUTIRA
Foto: Čitalac Kurira

horor

UZNEMIRUJUĆE! STRAVIČAN SNIMAK VRŠNJAČKOG NASILJA U SRBIJI! Dok dečak na ulici leži u BESVESNOM STANJU, siledžija ga mučki ŠUTIRA

Crna Hronika -

Dok prebijeni dečak leži nasred ulice, pored kante za đubre, u besvesnom stanju(!), maloletni siledžija nastavlja da ga brutalno tuče - prvo ga mučki okreće, a potom ga iz sve snage šutira više puta!

Stravičan snimak vršnjačkog nasilja u Srbiji!!! Krajnje uznemirujuće!

00:43

Vršnjačko nasilje! Dok dečak leži u besvesnom stanju, siledžija ga mučki šutira

Čitalac je Kuriru poslao ovaj jezivi video u nadi da će na taj način dati doprinos zaustavljanju nasilja, prvenstveno vršnjačkog.

Kako čitalac tvrdi, ovo iživljavanje nad dečakom dogodilo se kod Leskovca i navodi da je nasilnik na ovom snimku isti maloletnik koji je nedavno u policiji priznao da je obesio pet pasa.

Pas
foto: Kurir/D.M.

Podsetimo, četrnaestogodišnjak iz sela Vlase kod Leskovca prijavljen je policiji jer je obesio uličnog psa. Prema rečima dugogodišnjeg zaštitara životinja iz Lebana Gorana Momčilovića, dečak je potom priznao da je isto učinio sa još četiri životinje u proteklih godinu dana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track