FILMSKO HAPŠENJE NA ULICI POSLE POKUŠAJA PLJAČKE, KARABINJERI POHVATALI SRBE: Šrafcigerom provalili u vilu, nastala opšta bežanija
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen/Carabinieri napoli

kad su primetili policiju, nastao stampedo

FILMSKO HAPŠENJE NA ULICI POSLE POKUŠAJA PLJAČKE, KARABINJERI POHVATALI SRBE: Šrafcigerom provalili u vilu, nastala opšta bežanija

Crna Hronika -

BEOGRAD - Karabinjeri u italijanskom gradu Frosinone uhapsili su dvojicu Srba, a za dvojicom još tragaju zbog sumnje da su pokušali da opljačkaju jednu vilu u naselju Pontekorvo u tom gradu.

Prema pisanju portala "Ilmesaggero" spektakularno hapšenje dogodilo se juče kada su četvorica osumnjičenih, kako se navodi u tekstu, došla u grad "belim, malim automobilom".

- Jedan od njih je, šrafcigerom, obio bočna vrata vile, nakon čega su provalnici ušli u kuću. Međutim primetio ih je slučajni prolaznik koji je odmah obavestio karabinjere - piše portal.

Naoružani policajci, za samo nekoliko minuta, stigli su ispred vile u koju su ušli provalnici i blokirali čitav kraj.

- Čim su ih provalnici primetili nastao je opšti stampedo. Karabinjeri su uspeli da zaustave dvojicu osumnjičenih i uz pretnju oružjem im narede da legnu na ulicu. Preostala dvojica osumnjičenih uspela su da pobegnu i to tako što su automobilom probili policijsku blokadu - navodi italijanski portal.

Uz oduševljenje građana, koji su se u međuvremenu okupili ispred obijene vile, karabinjeri su dvojicu Srba, priveli u lokalnu policijsku stanicu u Pontekorvu.

- Potraga za preostalom dvojicom pljačkaša se nastavlja, dok će dvojica uhapšenih biti saslušani u tužilaštvu - piše "Ilmesaggero".

U tekstu se dodaje i da su okupljeni građani skandirali karabinjerima i aplaudirali zbog hapšenja srpskih lopova.

- Čestitam karabinjerima. Brzom intervencijom uspeli su da spreče drske lopove da pobegnu - rekao je jedan od okupljenih.

Kurir.rs/Informer/Leggo.it/Il Messagero.it

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track