ODBEGLOM POLICAJCU IZ PRIBOJA DEVOJKA POMOGLA DA POBEGNE: Pomagači u BLISKOM SRODSTVU sa njim, sumnja se da se krije u OVOJ DRŽAVI
Foto: RINA, Facebook

pregledaju se kamere

ODBEGLOM POLICAJCU IZ PRIBOJA DEVOJKA POMOGLA DA POBEGNE: Pomagači u BLISKOM SRODSTVU sa njim, sumnja se da se krije u OVOJ DRŽAVI

Crna Hronika -

Uhapšene osobe koje su osumnjičene da su pomogle da pobegne Igor A. (28) nakon što je metalnim bokserom zadao više udaraca Ervinu Ć. (35) od kojih je preminuo, u bliskom su srodstvu i odnosu sa Igorom.

Zadržana lica zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela su: N.G. (22), pripadnica granične policije inače devojka osumnjičenog za ubistvo, S.M. (26) Igorov rođak i A.M. (65), Igorov otac, inače policajac u penziji.

Elvis Atulahović, Priboj, ubica
foto: Facebook

Oni će u policijskom zadržavanju provesti 48 sati, a onda će se uz krivičnu prijavu privesti u Više tužilaštvo u Užicu na saslušanje.

Policija još traga za odbeglim Igorom A., a Pribojci sumnjaju da je preko reke Uvac pobegao u susednu Republiku Srpsku.

Ervin Ćelahmetović, Priboj, ubistvo
foto: Facebook

Odbeglom Igoru A. na teret se stavlja da je u noći između subote i nedelje oko ponoći u kafiću “Strit” u Priboju, posle kraće svađe bokserom zadao Ervinu više udaraca u glavu, od kojih je preminuo u pribojskoj bolnici posle nekoliko sati borbe za njegov život.

Nakon toga je pobegao sa lica mesta.

Kurir.rs/Z.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja