MUNJEVITO! UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA RANJAVANJE NA VRAČARU: Policija posle samo 3 sata privela muškarca koji je PUCAO U DVA MLADIĆA!
Foto: Damir Dervišagić

brza reakcija

MUNJEVITO! UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA RANJAVANJE NA VRAČARU: Policija posle samo 3 sata privela muškarca koji je PUCAO U DVA MLADIĆA!

Crna Hronika -

Samo 3 sata nakon pucnjave na Vračaru pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su osumnjičenog

Pripadnici UKP i PS Vračar brzom i efikasnom akcijom, identifikovali su i priveli muškarca koji je pucao iz pištolja i ranio dve osobe u Ulici Maksima Gorkog na Vračaru.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Po nalogu zamenika višeg javnog tužioca osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Podsetimo, dve osobe ranjene su večeras na uglu ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja u Beogradu. Muškarac A. P. (29) je u pucnjavi na Vračaru zadobio povredu desne natkolenice, nakon čega je prebačen u Urgentni centar. Nedaleko odatle, u Novopazarskoj ulici, zatečen je još jedan muškarac sa povredom u predelu leđa.

A.P. (29) teško je povređen u ovoj pucnjavi i kako se može videti na snimku hitno je prevezen na reanimaciju u UC. Kako Kurir saznaje, A. P. je imao 12 krivičnih prijava i aktivnu poternicu za izdržavanje kazne zatvora.

U pucnjavi je ranjen i makedonski državljanin D.L. (21). On je pogođen u predelu leđa. Nije poznato zasad da li je bio u društvu A. P, ili je slučajno ranjen.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track